Forma Talihlileri Belli Oldu

200 Adet Sakaryaspor forması çekilişi yapıldı, işte kazanan talihliler.

Forma Talihlileri Belli Oldu


Sakaryaspor’un her platformda destekçisi olan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Sakaryaspor’un 54 bin forma satışı hedefine 250 forma satın alarak destek vermiş ve 50’si engelli bireylere dağıtılmak üzere 200 forma için sosyal medya üzerinden #BizimTurgut hashtagı paylaşanlar arasında çekiliş yapılacağı belirtilmişti.

#BizimTurgut hashtagı ile sosyal medya üzerinden paylaşım arasında yapılan çekilişin ardından 200 forma kazanan talihliler belli oldu.

1010 kişi katıldı

Forma çekilişi için toplamda 1010 kişinin #BizimTurgut hastagı ile paylaşım yaptığı belirlenirken, paylaşım yapanlar arasında elektronik ortamda yapılan çekiliş sonucu forma kazanan 200 asil talihli ve 20 yedek talihli belli oldu.
Gerekli bilgilendirme yapılacak

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “200 adet Sakaryaspor forması dağıtımı için çekilişimizi yaptık. Kazanan arkadaşlarımızı tebrik ederim. Formaların dağıtımı ve teslimi konusunda gerekli bilgilendirme en kısa sürede yapılacaktır” ifadelerine yer verdi.

Çekiliş sonuçları için TIKLAYIN!


Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2019, 14:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184