Gaziler, Şehit Yakınları ve Depremzedeler İftarda Buluştu

Hendek Kaymakamlığı ve Hendek Belediyesi’nin düzenlediği iftar programında Gaziler, Depremzedeler ve Şehit yakınları bir araya geldiler.

Gaziler, Şehit Yakınları ve Depremzedeler İftarda Buluştu

Hendek Gençlik Merkezi (HGM) düzenlenen iftar programına Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır, Hendek Belediye Başkan yardımcısı Hüdaverdi Bahadır, Hendek Cumhuriyet Başsavcısı Ayhan Yenilmez, Hendek Milli Eğitim müdürü Murat Çekiçcioğlu, Hendek İlçe Emniyet Müdürü  Mesut Eyigün, Hendek İlçe Jandarma Komutanı J. Yzb. Süleyman Sercan Candan, Hendek İlçe Müftüsü Murtaza Gür, Gaziler, Depremzedeler ve Şehit yakınları katıldı.

Bizler eğer bugün birlikte isek en başta aziz şehitlerimizin sayesinde ve gazilerimizin sayesinde buradayız diyen Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır, burada her türlü neşemizi derdimizi paylaşmaya geldik. Depremzedelerimizde buradalar. Bu vesile ile kendilerine baş sağlığı diliyorum. Allah bir daha inşallah o kötü günleri göstermez, hepinize saygı ve selamlarımı sunuyor afiyet olsun diye konuştu.

İftar yemeğinin yenmesinin ardından Hendek İlçe Müftüsü Murtaza Gür’ün dua ettirmesinden sonra iftar programı sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2023, 15:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184