Gelin Zorluklara Engel Olalım

Hayatı paylaşmak asla engel değildir, gelin bu yolda kol kola hep birlikte yürüyelim.

Gelin Zorluklara Engel Olalım

Hendek’te yaşayan görme engelli Vatandaşlarımızın hayata katılım ve spor hayatına kazandırılabilmesi için Hendek halkından ve Mahalle Muhtarlarımızdan, Sivil Toplum Örgütlerinden, Siyasi Parti Temsilcilerinden ve Hendek Esnafından bu mücadelemizde bizlere destek vermelerini bekliyor, Görme Engelli Vatandaşlarımıza ulaşmak istiyoruz.

Engelleri birlikte aşalım

Çevrenizde bulunan görme engelli bireylerin kendisi ile iletişime geçmelerini talep eden görme engelli Milli Yüzücü Yusuf Durdurmuş, evet İlçemizde birçok görme engelli birey bulunmakta fakat tam anlamıyla bu konuda bilgi sahibi değiliz. Bu anlamda görme engelli Vatandaşlarımızın nerede yaşadığı ve iletişim numaraları gibi bilgileri bizlerle paylaşabilirseniz memnun oluruz. Yusuf Durdurmuş - 0543 820 48 34.

Engelleri spor ile aşalım

Takdir edersiniz ki hayat her insan için zordur ancak görme engelli bireylerin hayata katılımı daha zordur. Bizler de bu sebepten engelli bireylerin hayatına birazda olsa kolaylık olsun sosyalleşmeleri adına böyle bir proje yapmaya karar verdik. Öncelikle görme engelli Vatandaşlarımızı tespit etmek ve spor yapabilecek görme engelli bireyleri spora yönlendirerek başarılı bireyler olmalarını ve hayata katılımlarını, toplum içinde bulunmalarını sağlamak istiyoruz. Engelli bir birey olmak madem zor o zaman bizler de zorluğa engel oluruz. Engelli bireyler için yaptıklarınızı aslında kendiniz için yaptığınızı unutmamanız dileğimizle.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184