Genç Arkadaşlar Toprağa Verildi

Hendek’te trafik kazası hayatını kaybeden iki arkadaş gözyaşları arasında toprağa verildi.

Genç Arkadaşlar Toprağa Verildi

Hendek’te meydana gelen trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Mehmet Can Yelken (21) ve Berat Velioğlu (22)son yolculuklarına uğurlandı.

Trafik kazası sonucu kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybeden genç Mehmet Can Yelken (21) ve Berat Velioğlu (22) Öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazları ile Güldibi Mahallesi ve Güney Mahallesi Aile kabristanlıklarında gözyaşları arasında toprağa verildi.

Mehmet Can Yelken Güldibi Mahallesinde defnedildi

Şevketiye Mahallesindeki hanesinde alınan helallik sonrası Hendek Güldibi Mahallesi Merkez camiine getirilen Yelken Öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında Güldibi Aile kabristanlığında toprağa verildi.

Berat Velioğlu Güney Mahallesinde defnedildi

Sarıdede Mahallesindeki hanesinde alınan helallik sonrası Hendek Büyük camiine getirilen Velioğlu, Öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında Güney Mahallesi Aile kabristanlığında toprağa verildi.

Genç arkadaşlar için son görev

Yelken ve Velioğlu’num cenaze namazına acılı Ailelerin yanı sıra yakınları, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Belediye Başkan Aday Adayları, STK Temsilcileri, İşadamları, Esnaflar, Muhtarlar ile hayatını kaybeden gençlerin Dostları, Arkadaşları ve çok sayıda Vatandaş katılarak son görevlerini yerine getirdiler.

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2024, 16:08
YORUM EKLE
YORUMLAR
Metin kilic
Metin kilic - 4 ay Önce

Gençlerimize Allah nur içinde yatırsın mekanları
Cennet olsun geride kalanlara Allah sabirlik versin

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184