GENÇ BAYAN MUTAR ADAYI OFİS AÇTI

Hendek Kemaliye Mahallesi Muhtar Adayı Gözde Kuzu vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinlemek adına irtibat bürosu açtı.

GENÇ BAYAN MUTAR ADAYI OFİS AÇTI


Kemaliye Mahallesi Muhtar Adayı Gözde Kuzu , Muhtarlık ofisi açtı açılışa MHP Hendek Belediye Başkan adayı Turgut Babaoğlu,Muhtar adayları,ve vatandaşlar katıldı.

Alparslan cadadesi üzerinde açılan Muhtarlık ofisi açılış töreni öncesi MHP Hendek belediye başkan adayı Turgut Babaoğlu muhtarlık ofisinin hayırlı olmasını diliyerek hayatın her anında yer alan kadınlarımızın Muhtarlık Adaylığın dada başarılı olacağına inanıyorum genç bayan muhtar adayımıza başarılar dilerim dedi.

Kemaliye Mahallesi Muhtar Adayı Gözde Kuzu irtibat ofisi ile tüm Kemaliye halkını dinlemek,sorunlarına cevap vermek ve projeleri hakkında bilgi paylaşmak amaçlı irtibat ofisi açtığını belirtti.Gençlerin yolunu açmak için adım olmak isteyen Kuzu ,sonuna kadar mahalle halkının yanında olacağız.Muhtarlık ofisinin açılışındas bizi yalnız bırakmayan  MHP Hendek Belediye Başkan adayı Turgut Babaoğlu ve katılan herkese teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2014, 16:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184