Genç Esnaftan Başkana Sıtem

Hendek Gençlik Merkezi içerisinde uzun yıllardır Eğlence merkezi olarak faaliyet gösteren Oyun Dünyası Sakarya’da da bir ilke imza atarak Laser Tag strateji ve adrenalin oyununu Hendek’e kazandırdı.

Genç Esnaftan Başkana Sıtem

Yaptıkları birçok yenilik ile Hendekli gençlere ve çocuklara birbirinden güzel etkinlikler ile hizmet etmeye devam eden Oyun Dünyası işletme sahibi Yakup Sinan Akçay AK Parti Gençlik Kolları Başkanının paylaşımına sitem etti.

Genç Esnaftan Serzeniş

Hendek’te Oyun Dünyasını işleten genç esnaf Yakup Sinan Akçay “Oyun dünyası olarak birçok ilklere imza attık. Gençlerin boş vakitlerini çok daha değerli ve zengin geçirmeleri için teknolojiyi takip ediyor yüksek bütçeli yatırımlar yapmaya devam ediyoruz oyun alanımızın içerisinde Laser Tag oyun alanı, bowlıng - kareoke- PlayStation - poligon- okçuluk ve çeşitli oyun makineleri bulunmaktadır ve her zaman gençlerin talepleri ve çağın getirdiği geliştirmeler doğrultusunda ilerlemekteyiz.

Fakat her esnaf gibi su zor günlerde ayakta kalmaya çalışıyoruz. Tüm bu uğraşa ve kapımızın herkese açık olmasına rağmen Ak parti gençlik kolları başkanı Hendekli genç kardeşlerimizi toplayıp Adapazarı’nda laser tag etkinliği düzenliyor ve bunları sosyal medya hesaplarından da paylaşıp reklam yapıyor. Hendekte böyle bir yatırım olmasına rağmen Serdivan’ı adres göstermesi bizi fazlasıyla üzmüştür. Hendeklinin Hendekliye sahip çıkması gerekmektedir umarım bu davranışının hata olduğunu tez zamanda fark eder ve bu tarz paylaşımlara dikkat eder. Hendek için yapılması gereken ne varsa esnaf olarak biz her daim hazırız” ifadeleri yer aldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184