GENÇ KARADENİZLİLER DERNEĞİ ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Hendek Genç Karadenizliler Derneği Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ziyaretlerini sürdürerek dernek hakkında bilgi veriyor.

GENÇ KARADENİZLİLER DERNEĞİ ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR


Hendek Genç Karadenizliler Derneği Başkanı Ahmet Der ve yönetim kurulu üyeleri Kayamkam Orhan Burhan, İlçe Jandarma Komutanı Yüzb. Deniz Kün ve MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

Hendek Genç Karadenizliler Derneği Başkanı Ahmet Der ve yönetim kurulu üyeleri Kaymakam Orhan Burhan’ı makamında ziyaret ederek dernek hakkında bilgi vererek sohbet ettiler.  Ziyaret sonunda Kaymakam Orhan Burhan’a hediye takdim ettiler.

Kaymakam Orhan Burhan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Der ve Yönetimine teşekkürlerini iletti.

Der ve Yönetimi İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Deniz Kün’ü de ziyaretlerinin ardından MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

Sohbet havasında geçen ziyarette Hendek Genç Karadenizliler Derneği Başkanı Ahmet Der Dernek hakkında bilgiler vererek çalışmaları anlattı.

MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Ahmet Der ve yönetimine görevlerinde ve yapacakları faaliyetlerde başarılar diledi.

Ziyaret sonunda Hendek Genç Karadenizliler Derneği Başkanı Ahmet Derve yönetimi MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu’na hediye takdim ettiler.

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2017, 14:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184