Genç Muhtar Hızlı Başladı

Akpınar Mahalle Muhtarı Ogün Gülmez göreve hızlı başladı.

Genç Muhtar Hızlı Başladı


Hendek’in en genç Muhtarı olan Akpınar Mahalle Muhtarı Ogün Gülmez, Akpınar Mahallesi için çalışmalara hızlı başladı.

Muhtar seçilmesinin ardından ilk iş olarak alkol kullananların meskeni haline gelen ve Vatandaşları mağdur eden bölgedeki yerlerin temizlenerek Vatandaşların kullanımına sunulması amacıyla çalışmalar başlattı.
Genç Muhtar kadın cezaevi kısmında bulunan park alanına Voleybol sahası ve çocuklar için seyyar futbol kaleleri yapılarak gençlerin ve çocukların spora teşviki anlamında adımların atılmasını sağlarken aynı bölgede yer alan altyapı sorunları ile ilgili de Hendek Belediyesine başvurular yaparak gerekli çalışmaların başlatılmasını sağladı.
Çalışmalarına aynı hızla devam edeceğini dile getiren Gülmez, Akpınar Mahallesinin sorunlarının aciliyet sırasına göre çözümleneceğini dile getirerek ilk iş olarak bölgede bulunan elektrik ve kanalizasyon sorunları için çözümler üretileceğini ve Akpınar Mahallesi için çalışmalara ara vermeden devam edeceğini sözlerine ekledi.
Gülmez, Mahallesinin eksiklikleri konusunda yaptığı çalışmalara destek veren Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ve Belediye çalışanlarına teşekkür etti.


Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2019, 13:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184