GÖLYAKA’DAN DİKMEN’E YOL

Gölyaka’dan Hendek Dikmen Mahallesine grup yolu.

GÖLYAKA’DAN DİKMEN’E YOL


Gölyaka Belediye Başkanı Bekir Akbulut ve Hendek Dikmen Mahallesi Muhtarı Menderes Ayvaz’ın girişimleri ile birlikte Gölyaka’dan Dikmen Mahallesi’ne grup yolu yapımına başlanacak.

Hendek Dikmen Mahalle Muhtarı Menderes Ayvaz, Saçmalıpınar Muhtarı Sinan Ekşi ve Yazlık Köyü Muhtarı Musa Yirmibeş Gölyaka Belediye Başkanı Bekir Akbulut’u makamında ziyaret etti.

Sohbet havasında geçen ziyarette Gölyaka’dan Dikmen Mahallesine yapılacak olan grup yolu ile ilgili istişarelerde bulunan Akbulut, grup yolu çalışmalarına Pazartesi gününden itibaren başlanacağının bilgisini verdi.

Akbulut ve Ayvaz, Gölyaka ile Dikmen arasında yapılacak olan grup yolu ile birlikte Gölyaka, Dikmen ve çevre Mahallelerinin hizmeti daha çabuk alabilmesi amaçlanırken, Vatandaşlar için de grup yolunun tamamlanması ile birlikte Gölyaka ve çevresine daha kolay ulaşım sağlanacağı dile getirildi.

Çalışmaların Pazartesi gününden itibaren başlanacağının bilgisini veren Akbulut, yapılacak olan çalışmaların Gölyaka, Dikmen ve tüm çevre Mahallelerimize hayırlı olması temennisinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2017, 15:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184