GÖRÜLEN YILANLAR KORKUTUYOR

Hendek Yenimahalle İlkokulu çevresinde ki boş arazilerde yılanların kol gezdiğini iddia eden vatandaşlar tedirgin.

 GÖRÜLEN YILANLAR KORKUTUYOR


Öğrenci velileri, boş arazide yabani otlarla dolu olduğunu, bu otların arasında da yılanların gezdiğini ifade ederek, otların temizlenmesini istediler.

Otların temizlenmesi için belediyeye bilgi verildiğini, ancak temizliğin yapılmadığını söyleyen veliler, bazen 1 metrelik yılanları yolun ortasına kadar çıktığını iddia ettiler. Veliler, Okulda eğitim gören çocuklarımıza zarar verilmesinin ardından mı burayı temizleyecekler. Burasının biran önce temizlenmesini istiyoruz diyerek tepkisini dile getirdiler.

Torununu ziyarete gittiği sırada Yılanı fark eden Muammer Mete, Okula gittiğim sırada bir metreyi aşkın yılanı gördüm.Bunun üzerine bu yılan ve yılanların okulun hemen yanında ki boş arsada büyüyen otların ve çöplerin oluşturduğu pislik üzerine burada türediklerini düşünerek Belediye yetkililerinden buranın temizlenmesini istedik.

Ancak Belediye yetkilileri bu çağrımıza duyarsız kalarak hiçbir şey yapmadı. Okulda eğitim gören çocuklarımıza zarar verilmesinin ardından mı burayı temizleyecekler. Burasının biran önce temizlenmesini istiyoruz diyerek tepkisini dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2014, 10:13
YORUM EKLE
YORUMLAR
ilker ozcan
ilker ozcan - 10 yıl Önce

Belediye bu konuda yaptirimsiz sokak kopekleri icin defalarca gitmeme ragmen buyuksehir belediye ile gorusmeme ragmen hayvan barinaklari ilede gorustum ne kopekler icin nede diger hayvanlar icin belediye kolunu kaldirmiyor bu konuda belediyenin bir ısıgını bekliyoruz

Mustafa Ayyıldız
Mustafa Ayyıldız - 10 yıl Önce

Belediye yılan peşinde mi gezcek yer kimin ise temizlenmesi lazım

Emrah bardakcı
Emrah bardakcı - 10 yıl Önce

Kardeşim burası Türkiye alışın normal bunlar

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184