Güler Normalleşme Sürecine Dikkat Çekti

Gelecek Partisi Sakarya İl Başkan Yardımcısı Ayhan Güler normalleşme sürecine dikkat çekti.

Güler Normalleşme Sürecine Dikkat Çekti


Gelecek Partisi Sakarya İl Başkan Yardımcısı Ayhan Güler, tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (Covid-19) illetinin ortaya çıkmasından bu yana bir durum değerlendirmesinde bulundu.

Yaşanılan bu zorlu süreçle ilgili görüşlerini bildiren Güler, Ülkemizde ilk Koronavirüs (Covid-19) vakası 11 Mart 2020 tarihinde açıklandı ve o gün bugündür hayatımızda bir yığın şey değişti diye konuştu.

Dünyayı sarsan koronavirüsün ilk ortaya çıkışından günümüze süreci değerlendiren Gelecek Parti Sakarya İl Başkan Yardımcısı Ayhan Güler, virüsün Ülkemizde ve dünyada büyük tahribatlar bıraktığını söyledi.

Koronavirüs pandemisinin Türkiye’de görülmesinin üzerinden neredeyse üç buçuk ay geçtiğine değinen Güler, bu zaman diliminde küçük ölçekli iş yerleri, büyük fabrikalar ve büyük holdingler virüsten çok etkilendi. Hatta bunlardan kimisi ise kapandı. Kısaca koronavirüs, ülkemizde ve dünyada büyük tahribatlar bıraktı dedi.

Hükümetin aldığı tedbirler neticesinde tüm dünyayı kasıp kavuran salgından Türkiye'nin en az etkilenen ülkeler arasında yer aldığını belirten Güler, sürecin dikkatli şekilde devam ettirilmesi gerektiğini vurguladı.

Vaka sayılarının azalmasıyla birlikte normale dönüş başladı diyen Güler, birçok Avrupa ülkesi hayatını yeni kurallar koyarak ve bu kurallara uyarak düzenliyor. Bizim ülkemizde de aynen Avrupa'da olduğu gibi normalleşme süreci sonrasında her ne kadar vatandaşlarımız biraz esnek davransa da kurallara uyarak eski günlerimize dönme arzusuyla hareket edip bu süreci sonlandırmak istiyor. İnşallah gerek Sağlık yönünden gerekse ekonomik ve sosyolojik yönden güzel günlere kavuşuruz diyerek temennide bulundu.


Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2020, 13:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184