Güney Adaylığını Açıkladı

Salih Suphi Güney, Hendek Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı seçimlerinde Adayım dedi.

Güney Adaylığını Açıkladı

Hendekli Esnaf Salih Suphi Güney, Hendek Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı için Aday olduğunu ve göreve hazır olduğunu belirtti.

3 yıldır sahadayız

Yaklaşan Hendek Esnaf ve Sanatkârlar Odası seçimlerinde Oda Başkanlığına Aday olduğunu belirten Güney, şahsım ve ekip arkadaşlarımız ile birlikte yaklaşık 3 yıldır esnaf arkadaşlarımızı ziyaret ederek Aday olacağımızı belirtmiş ve kendilerinden desteklerini talep etmiştik. Sağ olsun birçok esnaf arkadaşımız bu düşüncemizde yanımızda olduklarını belirttiler. Bugüne kadar bizleri işyerlerinde misafir eden, bizleri dinleyen ve desteklerini bizlerden esirgemeyen tüm esnaflarımıza şahsım ve ekip arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Allah çıktığımız bu yolda yar ve yardımcımız olsun ifadelerine yer verdi.

Seçim tarihini neden açıklamıyorlar

Adaylık açıklamasının ardından bir de serzenişte bulunan Güney, Ticaret Bakanlığı’nın web sayfasında yapılan Genel Kurul duyuruları kısmında Hendek Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın seçim tarihi ilk oturum 24 Ocak 2022, ikinci oturum ise 30 Ocak 2022 olarak belirlenmiş, yani seçime bugün itibarıyla yaklaşık 10 gün var ama Esnafların haberi yok. Hendekli Esnaflara seçim tarihi konusunda ne zaman bilgilendirme yapılacak? Seçim tarihinin halen açıklanmamış olması düşündürücü. Seçim tarihini seçimden bir gün önce mi açıklayacaklar ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2022, 10:57
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kemaliye li
Kemaliye li - 2 yıl Önce

Kardeşim kral insan yolun açık olsun büyük basksn

Hendekli
Hendekli - 2 yıl Önce

Esnaf ayni yuzleri gormekten sıkıldı. Yeni yuzler ve yeni vizyon herkes icin hayirli olur insAllah

Bybaşkan
Bybaşkan - 2 yıl Önce

Bence bedava uğraşa gerek yok?

Sedat Kaya
Sedat Kaya - 2 yıl Önce

Esnafliktan yetişen biri yakışır esnafın halinden esnaf anlar hayırlı olsun abi

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184