Güney Basın Mensupları ile Buluştu

Hendek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Salih Suphi Güney, Hendekli gazetecilerle kahvaltıda buluştu.

Güney Basın Mensupları ile Buluştu

Hendek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Salih Suphi Güney, Hendekli Basın mensupları ile kahvaltı programında bir araya geldi.

Seçim çalışmaları, Esnaf ve Sanatkarların sorunları ve yapacakları çalışmalar ile ilgili kısa bilgilendirmelerde bulunan Güney, öncelikle siz  Basın Mensuplarımıza, İlçemiz esnaflarına ulaşabilmemizi, projelerimizi aktarabilme olanağını bizlere sağladığınızdan dolayı teşekkür ediyorum diye konuştu.

Esnaflarımızdan aldığımız güçle yola çıktık

Seçim çalışmalarımızla alakalı olarak ilçemiz esnafları sağ olsun her gittiğimizde bize ilgi ve alakayı eksik etmiyor. Bizler değişim ve yenilik diye yola çıktık. Beni ve ekibimizi gören esnaflar genç ve dinamik bir ekiple karşılaşmalarından dolayı duydukları memnuniyeti de dile getiriyor. Bizler esnaflardan aldığımız güçle bu yola çıktık. Onların desteğiyle de güzel projeler ve çalışmalar hazırladık. Bizler makama için değil hizmet için yola çıktık. Esnaflarımız sağ olsun bizleri bağırlarına bastı. Onların dertlerini sorunlarını ve önerilerini dinledik. Özellikle Yönetim kurulumuzu her sektörden birer temsilci seçerek oluşturmaya özen gösterdik.

Kendime ve ekibime inanıyorum

Şunu belirtmek isterim ki, hiçbir zaman iyi gün dostu olmayacağız. Kötü günleri de birlikte geçirecek, yaraları birlikte saracağız! Tüm esnaflar Hendek Esnaf ve Sanatkarlar Odasının hizmetlerinden yararlanacaklar. Bundan böyle bir çok destek, hibe ve imkanlardan anında haberdar olacaklar. Çıktığımız bu yolda kendime ve ekibime çok inanıyorum esnaflarımıza en iyi hizmeti biz sunacağız onlardan takdirlerini istiyorum ifadelerine yer verdi.

Hendek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Salih Suphi Güney’in projeleri;

1- Sakarya’da anlaşama sağlayacağımız bazı hastanelerden esnafımıza özel indirim.

2-Esnafımıza işi ile alakalı yaşadığı sorunlarda avukat desteği.

3- Esnaf çocuklarına anlaşmalı kreşlerde özel indirim.

4- Mülk sahiplerinin orantısız kira artışı yapmasına müdehale.

5- Kendi iş başvuru merkezimizi oluşturacağız. (Esnaf ailesi ve yakınlarının kayıt yapabileceği bu kurum İle esnafın işçi eleman personel ihtiyaçlarını esnaflarımızın yakınlarının işe ihtiyacı olanları İle çözeceğiz)

6- Odamıza erişim artık çok kolay olacak Whatsap hattıyla sorular hemen cevaplanacak.

7- KOSGEB ve hibe kredilerle alakalı esnafımızı anında bilgilendireceğiz.

8- Büyük marketlerin yemek firmalarının ilçemizde rahat haraket etmelerine engel olacak yerli esnafı ezdirmeyeceğiz.

9-Her iş kolundan bir temsilci ile sürekli yaşanan sıkıntıları konuşacak çözüm üreteceğiz.

10- Her yıl bütçemizin belli bir oranında Esnaf çocuklarından ihtiyacı olanlara burs vereceğiz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184