GÜNGÖR; BİZİM DERDİMİZ HENDEK

Hendek Müteahhitler ve Yapı Malzemecileri Derneği Başkanı Hızır Çağrı Güngör ile bir araya gelerek Belediye Başkanı ile Müteahhitlerin yaptığı toplantı ile ilgili kısa değerlendirmelerde bulundu.

GÜNGÖR; BİZİM DERDİMİZ HENDEK


Sohbet havasında bir araya geldiğimiz Hendek Müteahhitler ve Yapı Malzemecileri Derneği Başkanı Hızır Çağrı Güngör sorularımızı kısa ve öz yanıtladı.

Toplantının oldukça verimli geçtiğini dile getiren Hendek Müteahhitler ve Yapı Malzemecileri Derneği Başkanı Hızır Çağrı Güngör İş sektörünün ve tüm paydaşlarının bir arada olması, hür iradesi ile fikir beyan edebilmesi çok güzeldi.Toplantıda toplu konut projesi ve genel kapsamlı sorun ve ihtiyaçlar konuşuldu.

Müteahhitlerin Toplu Konut ile ilgili karşıt olduğu söylemi hakkında ne dersiniz?

Böyle bir durum kesinlikle söz konusu değil. Kaldı ki projeyi birlikte hazırlıyoruz. Bizler sadece projenin eksiklikleri ve zamanlaması ile ilgili endişelerimizi paylaştık. Projenin alt yapısının tamamlanmadan kamuoyu ile paylaşılması tüm taraflar için yanlış sayılabilir.

Projede tarafmısınız sorumuza Güngör “ Elbette bizler doğru olan tüm projeler de tarafız. Projelerin içindeyiz. Bu şehri birlikte imar ediyoruz. Geliştiriyor ve güzelleştiriyoruz. Belediyemiz ile çalışmalarımız bundan sonra daha kapsamlı şekilde devam edecek.

Projeye karşıt arkadaşlarınız varmı? sorumuza ise Güngör “ Toplu konut ile ilgili bilgi kirliliği ve eksikliğinden oluşan bazı sorunlar bir takım arkadaşlarımızın proje ile ilgili endişe duymasına sebep oldu. Karşı olduklarını söylemeseler bile toplantı anında oluşan ortam duygusal çıkışlara sebebiyet verdi. Genele baktığımızda Derneğimiz üyesi hiçbir arkadaşımız projeye karşı değildir. Bu söylemler de siyasi çıkarımlar yapılmamalıdır. Bizim derdimiz HENDEK” diyerek yanıtladı.

Hendek Müteahhitler ve Yapı Malzemecileri Derneği Başkanı Hızır Çağrı Güngör sohbetimizin ve sorularımızın sonunda şu ifadelere yer verdi. Tüm bu konular ile ilgili geniş kapsamlı bir basın açıklaması yapacağız. Çalışmalarımız çok daha verimli ve hızlı bir şekilde ilerleyecek. Teşekkür eder, kamuoyuna saygılar sunarım” dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2018, 15:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184