Hacıkışla’da Bahar Şenliği Coşkusu

Hacıkışla Geleneksel Bahar Şenliği ünlü sanatçıların katılımıyla renkli görüntülere sahne oldu.

Hacıkışla’da Bahar Şenliği Coşkusu


Bu yıl 8’incisi gerçekleşen Hacıkışla Geleneksel Bahar Şenlikleri, Ünlü Arabesk Sanatçısı Gökhan Güney ve onlarca ünlü Karadeniz sanatçısının katılımıyla renkli görüntülere sahne oldu.
Hendek Hacıkışla Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği Başkanı İsmail Kurtul ve Hakan Kolbasar’ın organizasyonuyla her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 8’incisi gerçekleşen “Hacıkışla Bahar Şenlikleri” renkli ve coşkulu görüntülere sahne oldu.
Bahar Şenliklerine Ünlü Arabesk Sanatçısı Gökhan Güney’in yanı sıra Hacı Kahveci, Mehmet Akyıldız, Adnan Yılmaz, Erkan Yeşilyurt, Özlem Devran, Murat Köse, Murat Halil, Gülay Korkmaz, Çakır Muhammet, İsmail Güler, Yasin Kılıç, Anıl & Azem, Emine Çilingir, Bedirhan Çevik, Ahmet Atmaca, Yıldıray Kılıç, Seyfi Demir, Eray Demir, Gamze Şen, Münür Aksu, Oflu Kadir ve Sebihan Altunay sahne alırken sanatçılara Bağlama’da Aydın Güner, Org’ta Onur Aksu ve Ömer Aksu, Kemençe’de Osman İlter, Yıldıray Kılıç, Ahmet Atmaca ve Burhan Doğanay katıldı.
5 gün süren şenlikte sevdiği sanatçılarla buluşan vatandaşlar slow şarkılara eşlek edip, hareketli şarkılarla da doyasıya horon oynayarak, şenliğin tadını çıkardı.
Şenliğe destek veren ve burada sanatçı ve vatandaşlarla buluşan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babağolu, herkese teşekkür ederek, şenliklerin ve desteğinin bundan sonrada artarak devam edeceğini söyledi.


Haber: Levent Canan, Yusuf Karpuz, Nedim Ergün Kırımlı


Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2019, 17:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184