HADİS-İ ŞERİF YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI

40 Hadis-i Şerif ezberleme yarışmasında dereceye giren Öğrencilere Ödülleri verildi.

HADİS-İ ŞERİF YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI


İl Müftülüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı Ortaokul, İmam-Hatip Ortaokulu, Lise ve İmam-Hatip Lisesi Öğrencileri arasında düzenlenen “40 Hadis-i Şerif Ezberleme Yarışmasında” dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Hendek İlçe Müftülüğü Konferans Salonunda yapılan programa Hendek Kaymakamı İdris Akbıyık, Hendek İlçe Milli Eğitim Müdür Sabri Doğan, İlçe Müftüsü Abdurrahman Şahin, Okul idarecileri ve Öğrenciler katıldı.
Hendek Müftüsü Abdurrahman Şahin açılış konuşmasında, Kutlu Doğum haftası programlarımız dolu dolu geçiyor. Bu yıl Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Müftülüğümüz ile birlikte Sakarya’nın bütün okullarında 40 Hadis-i Şerif ezberleme yarışması yapıldı. 40 Hadis-i Şerif ezberleyen öğrenciler arasında her sınıfın birincisi seçildi. Bizler de bugün burada birinci olan öğrencilerimize ödüllerini takdim edeceğiz. Kutlu Doğum haftası programlarımızda bizlere destek olan başta Kaymakamlığımıza, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, İdari Amirlerimize, Okul İdarecilerimize, Öğretmenlerimize ve bizlere destekleriniz esirgemeyen esnaflarımıza teşekkür ediyorum dedi.
Hendek Kaymakamı İdris Akbıyık yaptığı kısa konuşmasında Öğrencilerimizin öğrendikleri Hadis-i Şerifleri hayata geçirmelerini arzu ediyoruz. Bu gibi programları gerçekleştirenleri ve emeği geçenleri Tebrik ediyor, bu programların artarak devam etmesini istiyoruz diye konuştu.
Öğrencilerin ezberledikleri Hadis-i Şerifleri okumaları ile devam eden programda dereceye giren Öğrencilere Hendek Kaymakamı İdris Akbıyık, Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, Hendek İlçe Müftüsü ve Okul İdarecileri tarafndan ödüllerinin takdim edilmesinin ardından program sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2016, 20:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184