HAHAL MEZUNLAR DERNEĞİ’NDEN ZİYARETLER

Hendek Atike Hanım Anadolu Lisesi Mezunlar derneği yönetim kurulu üyeleri kamu kurum ve kuruluşlarına ziyaretlerde bulundular.

HAHAL MEZUNLAR DERNEĞİ’NDEN ZİYARETLER


Hendek İlçemiz Kaymakam’ı Orhan Burhan, Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Cumhuriyet Başsavcısı Zeynel Abidin Akkiraz, Emniyet Müdürü Şevket İlhan, Başhekim Uzm. Dr. Sedat Aydın’ı ziyaret eden dernek yönetim kurulu, dernek kuruluş amacı, yapılan faaliyetler ve yapılması planlanan faaliyetler ile ilgili kendilerine bilgi verdi.

Hendek Atike Hanım Anadolu Lisesi’nin Hendek’in en güzide okulu olduğunu ifade eden dernek yetkilileri, okulumuz bin beş yüzün üzerinde mezun vermiş olup bu mezunlar üniversite sınavlarında ciddi puanlar alarak Hendek’in en başarılı öğrencileri olmuşlardır. Bugün iş hayatında doktor, avukat, savcı, hakim, mühendis, iş adamı ve kamu çalışanı gibi alanlarda ilimiz ve ülkemizin bir çok yerinde milletimize hizmet etmekte olan mezunlarımızı biz dernek olarak bir çatı altına toplayıp öncelikle okulumuza ve öğrencilerine sonra ilçemize ve Hendek halkına faydalı işler yapmak istiyoruz diye belirttiler.

Hendek halkına ettikleri hizmet ve eğitime verdikleri destekler için Kaymakam Orhan Burhan, Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Başsavcısı Zeynel Abidin Akkiraz, Emniyet Müdürü Şevket İlhan, Başhekim Uzm. Dr. Sedat Aydın’a birer plaket veren yönetim kurulu kendilerinden dernek faaliyetlerimizi desteklemek yönünde söz aldılar.



Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2017, 12:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184