Hakaret İddiaları Tepki Çekti

Basın toplantısında Belediye Başkanına hakaret edildiği iddiaları tepkilere neden oldu.

Hakaret İddiaları Tepki Çekti

Geçtiğimiz günlerde jübile yapan Başpehlivan Mahmut Kavakçı, “Gerçekleri açıklayacağım, sır kalmayacak” “Herkes herkesin kilosunu bilecek” ifadeleri ile basın toplantısı düzenleyeceğini belirtmiş ve dün akşam saatlerinde Hendek’te bir kafede basın mensupları ile bir araya gelmişti.

Hakaret iddiaları tepkilere neden oldu

Toplantı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kavakçı’nın jübile güreşlerinde tüm masrafların karşılanmaması, söz verilen ödül miktarının verilmemesi nedeniyle kızgın olduğu ve bu nedenlerden dolayı Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’na gazetecilerin gözü önünde hakaretler ve küfürler ettiği iddiaları kamuoyunda tepkiye neden oldu.

Toplantı öncesinde neler oldu?

Organizasyonda plastik sandalyelerin kullanılmasını, eksikliklerin yaşanması ve söz verilen ödül miktarlarının verilmemesine tepki gösteren Kavakçı’nın gösterdiği sert tepkiye kimse anlam veremezken, basın toplantısı öncesinde herkesi şaşırtan olayların yaşandığı iddia edildi.

Topçu terk etti

Basın toplantısı öncesinde Kavakçı’nın Hendek Belediye Başkanına tehdide varan sözleri soğuk duşu etkisi yaratırken, sözlerini ileriye götürerek ağıza alınmayacak derece ağır küfürler ve hakaretler etmesi sonucu Hendekli Basın mensuplarından Orhan Topçu’nun “saygıya davet” uyarısı yaptığı ve Kavakçı’nın bu uyarı sonrasında "sen ister dinle ister dinleme, ben hakaret etmeye devam edeceğim" diye cevap vermesi üzerine “basın toplantısında küfür mü edilir, kim olduğu önemli değil kimse kimseye böyle küfür edemez” diyerek Topçu’nun toplantıyı terk ettiği öğrenildi.

Provokasyon iddiaları

Hendek halkını temsil eden bir isme yönelik kamu önünde açıkça ve alenen edilen küfür, hakaret ve tehditler konusunun basında yer alması sonrası Vatandaşlar “seçilmiş bir Belediye Başkanı, seversin ya da sevmezsin ama hakaret edilmemesi gerekirdi. Kimse kimseye hakaret veya küfür etme hakkına sahip değil” ifadelerine yer vererek yaşananlara tepki gösterirken, rezalet olarak yorumlanan bu olay karşısında provokasyon dolu bu sözlerin arkasında kim ya da kimlerin olduğu merak edilmeye başladı.

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2021, 12:31
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hakan candan
Hakan candan - 3 yıl Önce

bakın işinize adama söz vermişler yapmamışlar yıllardır çalıştığı camiaya rezil olmuş. Kimin için belediye başkanı söz verdi yapmadı diye. Sizin turgut çok söz verdi arkasında durmadı. Birde belediyeyi eleştiren bi haber yapın yandaşmısınız nesiniz.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184