Hakim Karşısına Çıkacaklar

Eski Hendek Belediye Başkanları Ali İnci, İrfan Püsküllü ve kadroları hakim karşısına çıkıyor.

Hakim Karşısına Çıkacaklar

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun, MHP İlçe Başkanı olduğu dönemin Meclis üyeleriyle birlikte Hendek Cumhuriyet Başsavcılığına taşıdığı ‘Usulsüz taşınmaz satışları ve imar uygulamaları’ davasında yeni bir gelişme yaşandı.

Hendek Belediyesi eski Başkanları Ali İnci, İrfan Püsküllü, eski Meclis ve Encümen üyelerinden oluşan 27 kişinin 17 Mart 2021 günü usulüz imar değişikliği ve arazi satışı iddiasıyla hakim karşısına çıkacağı öğrenildi.

Soruşturma inzi verilmişti

Hendek Belediyesinin müdahil olduğu usulsüz satış ve imar değişiklikleriyle ilgili İçişleri Bakanlığı eski Başkanlar Ali İnci ve İrfan Püsküllü, eski Meclis üyeleri, eski encümen üyeleri ve Danışmanlar ile şuan aktif görevde bulunan Daire Müdürleri hakkında soruşturma izni vermişti.

Duruşma 17 Mart'ta

Sakarya’da nadir görülen davada yargıdan gelen duruşma haberi kulislerde şok etkisi yarattı. Soruşturma izninin ardından Hendek 1. Asliye Ceza Mahkemesinde aralarında Ali İnci ve İrfan Püsküllü ile şuan görev yapan Zabıta, Temizlik İşleri, Hal ve Destek Hizmetleri Müdürleri ile Danışmanın yer aldığı 27 şahıslı davanın 17 Mart 2021’de saat 09.20’de başlayacağı ve şahıslar covid tedbirleri kapsamında gruplar ve belirlenen tarihler arasında hakim karşısına çıkarılacağı gelen bilgiler arasında.

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2020, 11:29
YORUM EKLE
YORUMLAR
Recep
Recep - 3 yıl Önce

Bugün internete haberlere bakayım dedim, mahkeme konusuna takıldım. Haberi internet site haberlerine kimler servis etti acaba, kafama takıldı. Servis güzel yapılmış

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184