Halı Yıkama Firmaları 1 Mayıs’a Kadar Kapalı

Hendek Halı Yıkamacıları Birliği kapatma kararını 1 Mayıs’a uzattı.

Halı Yıkama Firmaları 1 Mayıs’a Kadar Kapalı


Değerli Hendekliler, bizler temizlik sektörünün emekçileriyiz, ne kadar sektör temizlik olsa da halı yıkama işleminde yapacağımız uygulamaların da virüs üzerine etkisinin olmadığının da farkındayız.

Bu bilinçle belki de ekonomik anlamda en güzel gelir elde edeceğimiz bu günlerde iş yerlerimizi açmıyorsak kendimizi vebal altına sokmamak içindir.

Halı yıkamaların bu şartlarda açık olması her gün yüzlerce evden üç beşinde olabilecek olası virüsü bir yerden alarak diğerlerine de taşımak olacaktır.

Takdir edersiniz ki, biz bu kararı aldığımızda Türkiye de 91 vaka bir ölüm vardı, bugün vaka sayısı 25 binlere yaklaştı ve her gün buna binden fazla kişi ekleniyor.

Devlet her gün her kanaldan binlerce kez uyarıyor, Sakarya Vaka sayısında ilk onda İlçemizde daha netleşen bir durum yok.

Bugün bunları görmezden gelerek gerek kendi Ailemiz gerekse sizlerin Can güvenliğinizi riske atmanın maddi bir karşılığı olmadığını gördük.

Bizler her akşam evimize girdiğimizde, acaba bugün virüs aldık mı? Yâda birinin evindeki virüsü başka bir günahsız ailenin evine taşıdık mı, yine bundan haberi dahi olmayan kişiler analarına babalarına sevdiklerine bulaştırdı mı, bugün yarın bu yüzden ilçemizde Allah korusun kaybedeceğimiz bir vatandaşımızın ölümüne sebep olduk mu düşüncesi ile yaşamayı kendimize dahi anlatamayacağımız gibi bunun bir izan’ı olmayacağını aramızda yaptığımız vicdan muhasebesi eşliğinde aldığımız kararı sizlere bildirmeyi görev biliriz.

Bugün için 1 Mayıs’a kadar kapalı olduğumuzu 1 Mayıs’ta durumu tekrar değerlendireceğimizi bilmenizi isteriz.

Allah Yardımcımız olsun #EvdeKalHendek


Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2020, 17:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184