Hanne’s Cafe’den Çanakkale Turu

Hanne’s Cafe ve Restaurant çekiliş ile müşterilerine Çanakkale Gezisi hediye etti.

Hanne’s Cafe’den Çanakkale Turu


Bölgenin en büyük Cafe ve Restaurantı olma özelliğini elinde bulunduran Hendek Hanne’s Cafe ve Restaurant, Çekiliş ile 10 müşterisine 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Çanakkale Turu hediye etti.
30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel düzenlenen çekiliş ile 1 gece 2 günlük Çanakkale Turu kazanan 10 şanslı müşteri, Çanakkale Zaferinin eşsiz tarihini 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu ile birlikte yaşadı.
Müşterilerimizi önemsiyoruz

Çekiliş ile ilgili açıklama yapan Haneler Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve Hanne’s Cafe ve Restaurant işletmecisi İsmet Hane, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı müşterilerimizle birlikte kutlamak istedik ve böyle bir etkinlik düzenledik. Etkinliğimize yoğun katılım oldu ve çekiliş sonunda 10 müşterimiz 1 gece konaklamalı 2 günlük Çanakkale turu kazandı. Umarız müşterilerimiz Zafer Bayramı coşkusunu Çanakkale Zaferinin eşsiz tarihi ile birlikte yaşamıştır. Bu gibi özel günlerde çekilişlerimiz devam edecek, bizi takip etmeye devam edin diye konuştu.
Devamını bekliyoruz

Çanakkale turuna katılan ve memnuniyetini ifade eden müşteriler yorumlarında, “Hannes Ailesi olarak hepinize çok teşekkür ederiz. Çok güzel bir gezi oldu oldu. Her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş. Teşekkür ederiz”, “Böyle anlamlı bir gezi anlatılmaz yaşanır. Benim ikinci gidişim, bilgi tazelemiş oldum. Rehberimiz de çok güzel anlattı o anları yaşıyormuş gibi. Gerçekten çok etkilendim. Her şey için çok teşekkür ederiz”, “Her şey için teşekkürler, dört dörtlüktü. Keşke şöyle olsaydı dediğim hiçbir şey yok, devamını dört gözle bekliyorum” ifadelerine yer verdi.







Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2020, 12:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184