HASAN VE ŞEHRİ GÜLÇİÇEK BİR ÖMÜR HAYATA YELKEN AÇTI

Hendek’te Eğitim camiasının sevilen isimlerinden Sağlık Meslek Lisesi Öğretmeni Yunus ve Melahat Yazıcı çiftinin oğulları Diş Hekimi Hasan ile Ali ve Muazzez Eski çiftinin kızları Öğretmen Şehri Gülçiçek ile HGM’de dünya evine girdi.

HASAN VE ŞEHRİ GÜLÇİÇEK BİR ÖMÜR HAYATA YELKEN AÇTI


Hendek’te Eğitim camiasının sevilen isimlerinden Sağlık Meslek Lisesi Öğretmeni Yunus ve  Melahat Yazıcı çiftinin oğulları Diş Hekimi Hasan ile Ali ve Muazzez Eski çiftinin kızları Öğretmen Şehri Gülçiçek ile HGM’de dünya evine girdi.

Hendek Gençlik Merkezi salonunda düzenlenen düğün cemiyetine MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu,Yönetim kurulu üyeleri, Türk Eğitim-Sen Hendek Temsilcisi Kutluay Benli,Yönetimi,  Eğitim camiası, her iki ailenin sevenleri ve yakınları katıldı.

Hendek Gençlik Merkezinde düzenlenen Hasan ve Şehir Gülçiçek çiftinin düğün cemiyetinde Kuran-ı Kerim okundu.İlahiler ve Semazen gösterileri sunuldu.

Eğitim camiasının yoğun ilgi gösterdiği düğünde Yazıcı ve Eski aileleri misafirleri ile yakından ilgilenerek çocuklarının mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ettiler.




Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2014, 11:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184