Hastane Yolu Aydınlatılmayı Bekliyor

Hendek Devlet Hastanesi Bulvarının tamamlanmasının ardından Hastane, 3 Okul ve Kapalı spor salonunun olduğu bölgede aydınlatma çalışmalarının da yapılması bekleniyor.

Hastane Yolu Aydınlatılmayı Bekliyor


Hastane Bulvarında Yenimahalle’nin bir kısmına kadar aydınlatma çalışmaları yapılmasına rağmen Vatandaşlar Bulvarın Hastane kısmında da aydınlatma çalışmalarını bir an önce yapılması talebinde bulundular. Ayrıca Hastaneden Otoban Bağlantı yoluna kadar olan kısımda da aydınlatma olmaması nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadıklarını dile getirdiler.

Hendek Devlet Hastanesi bu konuda talepte bulunduğu öğrenilirken Sedaş’ın aydınlatma çalışmasını ne zaman yapacağı merak ediliyor. Hastane, Üç Okul ve Kapalı spor salonunun olduğu bölgede aydınlatma çalışmalarının bir an önce başlatılması gerektiğini vurgulayan Vatandaşlar “Sedaş bir kısmı aydınlattı. Ancak büyük çoğunluğun olduğu bölge karanlık. Bu bölgede de aydınlatma çalışmalarının bir an önce yapılmasını istiyoruz” diyerek taleplerini ilettiler.

Öğrenciler, hasta yakınları ve bu bölgeyi kullanan vatandaşlar akşam olduğunda karanlıkta yürümekten korktuklarını da ifade ettiler.

Hendek Devlet Hastanesine ait olan Trafonun da kullanılabileceği göz önünde bulundurulduğunda çok rahat aydınlatma çalışmasının yapılabileceği belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2020, 13:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184