HASTANEDE BİTMEYEN SORUN TELEFONLAR ÇEKMİYOR

Yeni yapılan Hendek Devlet Hastanesinde telefonlar çekmiyor. Hastaneyi kullanan Vatandaşlar da, çalışanlar da bu durumdan rahatsız.

HASTANEDE BİTMEYEN SORUN TELEFONLAR ÇEKMİYOR


Hastane içerisinde Telefonların çekmemesi iletişimde aksamalara ve gecikmelere neden oluyor. Hasta yakınları iletişime geçmek için Hasta yakınını bırakıp Hastane dışına çıkmak zorunda kalıyorlar.

Hastane de refakatçi olan hasta yakınları, çalışanlar iletişim ile ilgili büyük sorun yaşadıklarını dile getirerek telefonumuz çekmiyor. Konuşmak veya birilerine ulaşmak için Hastane dışına çıkıyoruz. Yapılması düşünülen baz istasyonlarının bir an önce yapılmasını ve faaliyete geçmesini istiyoruz.

4.5 G teknolojisinin konuşulduğu bu dönemde yeni yapılan Hastanede telefon şebekesinin çekmemesini konuşma abesle iştigaldir. İletişim çağında olmamıza rağmen maalesef Hastanede iletişimi sağlayamıyoruz ifadelerine yer verdiler.

Hastane Yetkililerinin baz istasyonu ile ilgili yazışmaları yaptığı konu ile ilgili Baz istasyonunun kurulacağı yerin arandığı öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2016, 08:36
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ayşe
Ayşe - 8 yıl Önce

Evt aynen zor durumda kalıyoruz

Esnaf
Esnaf - 8 yıl Önce

Telefonların çekmemesi hastaneyle alakalı birşey degil iş gereği o yol uzerınden cok geciyorum o bölgede tlf cekmiyor bunu deneyebilirsini balsu fabrıkasıyla hastene işikları arasında şebeke gidiyor

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184