Hayal Mobilya Açıldı

Hayal Mobilya Mağazası, düzenlenen açılış töreni ile hizmete açıldı.

Hayal Mobilya Açıldı

İşletmeciliğini Sevilay Aykın’ın yaptığı Hayal Mobilya, düzenlenen açılış töreninin ardından hizmete başladı.

Pandemi kuralları nezaretinde düzenlenen işletmenin açılış törenine Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, MHP Hendek Kadın Kolları Başkanı Zübeyde Gürbüz ve Yönetimi, İşadamları, Esnaflar, Vatandaşlar katıldı.

Başarılar diliyoruz

Açılış öncesi kısa bir konuşma yapan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, gelişen İlçemizde konut sayılarının artması yeni ev eşyaları ihtiyaçlarını da beraberinde getiriyor. İşletmecilerimize böyle bir mekânı Hendek halkının hizmetine sundukları için teşekkür ediyor ve başarılar diliyoruz. Bu anlamda işletmecilerimiz taksit imkanları ve indirim konusunda da Vatandaşlarımıza yardımcı olacağına inanıyor, Rasimpaşa Mahallemize ve Hendek Halkımıza hayırlı uğurlu olsun ifadelerine yer verdi.

Hayırlı uğurlu olsun

Açılış konuşmalarının ardından işletmeci Sevilay Aykın ile birlikte mağazanın açılış kurdelesini kesen Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, hayırlı ve uğurlu olması temennilerinde bulunurken, işletmecilerle birlikte mağazayı gezerek bilgiler aldı.

Hayal Mobilya

Oturma Grubu, Genç Odası, Yatak Odası, Çocuk Odası, Koltuk Takımı, Kanepe, Mobilya, Dekorasyon ve Aksesuar konularında 400 m2 mağazası ile hizmet verecek olan Hayal Mobilya, Rasimpaşa Mahallesi Rasimpaşa Caddesi No:22 (Eski cezaevi caddesi üzeri) Hendekli Vatandaşlara mobilya ihtiyaçları konusunda hizmet verecek.

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2021, 18:15
YORUM EKLE
YORUMLAR
Gülsün atalı
Gülsün atalı - 3 yıl Önce

Hayırlı olsun

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184