Haydi Hendek, Kan Bağışına

Hendek'te 11 Ekim Salı günü Kan Bağış kampanyası düzenleniyor, tedavi gören Hendekli Meriç Sancaktar’a donör aranıyor.

Haydi Hendek, Kan Bağışına

Hendek Belediyesi ve Türk Kızılay’ı iş birliğiyle ilçedeki sporcuların ve halkın katılımıyla 11 Ekim Salı günü saat 13.30’da kan bağış kampanyası düzenleniyor. Ayrıca tedavi gören Hendekli Meriç Sancaktar’a donör aranıyor.

11 Ekim Salı günü

Hendek Belediyesi, Türk Kızılay’ının kan bağış kampanyasına destek vermek ve tedavi gören Hendekli Meriç Sancaktar’ın tedavisi için ‘Vatansever olmak kanımızda var’ sloganıyla kan bağış kampanyası düzenliyor. Kampanyaya Hendekli sporcuların yanı sıra belediyeye personelleri de katılarak destek olacak. Kampanyanın başladığı gün olan 11 Ekim Salı günü Hendek protokolünün katılımıyla kan bağış noktasında mini bir tören düzenlenecek. Hendek Belediye binası önünde kurulacak olan kan bağış noktasında yapılacak olan kan bağış kampanyası saat 13.30’da başlayacak.

Babaoğlu, Hep birlikte umut olalım

Hendek Belediyesi önünde düzenlenecek olan kan bağış kampanyasına tüm Hendek halkını davet eden Başkan Turgut Babaoğlu, kan bağışının önemine dikkat çekerek “Kan acil değil, sürekli ihtiyaçtır. Kızılay’a bağışlayacağınız bir dam kan, başka birine şifadır, candır, hayattır. Ayrıca Hendekli Meriç Sancaktar’a donör olmak için tüm hemşerilerimi 11 Ekim Salı günü saat 13.30’da Belediyemiz önünde düzenlenecek olan kampanyaya destek olmaya davet ediyorum. Hendek dayanışmasını hep birlikte gösterip, gelin hep birlikte umut olalım” dedi.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184