HELİKOPTER KAZASI İHBARI ASILSIZ ÇIKTI

Hendek’te Helikopter düştü ihbarı üzerine Jandarma,Polis, İtfaiye, Sivil Savunma, UMKE ve Sağlık Ekipleri ihbar yapılan bölgeye giderek arama çalışmaları gerçekleştirdi.

HELİKOPTER KAZASI İHBARI ASILSIZ ÇIKTI



Hendek Nuriye Köyü çöplük mevkiinde bir vatandaşın Helikopter düştü ihbarı üzerine Jandarma, Polis, İtfaiye, Sivil Savunma, UMKE ve 112 Sağlık ekipleri olay yerine giderek Helikopterin düştüğü iddia edilen bölgede arama çalışmaları başlattı.

Bir vatandaşın Yüksek Gerilim hattının olduğu bölgede Helikopterin düştüğünü bir daha havalanmadığını gördüğünü söylemesi üzerine arama çalışmaları yoğunlaştırıldı.

Yapılan arama sonucunda düştüğü söylenen Helikopter kazasının asılsız olduğu bir köylü vatandaşın alçak uçan TEİAŞ’ın helikopterin çıkan anız yangının dumanında kaybetmesi sonucu düştüğünü zannetmesinden meydana geldiği ve bir köylü tarafından düştü ihbarı yapmasından kaynaklandığı olayın asılsız olduğu belirlendi.

TEİAŞ’ın hat kontrolü için havalanan 3 helikopterin ikisi İstanbul merkeze birisinin de Adapazarı’na indiği, yapılan açıklamada Helikopter pilotunun alçaktan uçtuğunu kabul ettiği belirtildi.





Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2014, 14:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184