Hendek Ak Gençlik’ten İftara 5 Kala Etkinliği

Ak Parti Hendek Gençlik Kolları, “İftara 5 Kala” sloganıyla iftarda evine yetişemeyen Vatandaşlara hazırladıkları kumanyaları ikram ediyor.

Hendek Ak Gençlik’ten İftara 5 Kala Etkinliği

Sakarya Milletvekili Ak Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz ve Hendek Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, Gençlik Kollarının hazırladığı “İftara 5 Kala” etkinliğinde Hendek’te iftara yetişemeyen ve yolda orucunu açacak olan Vatandaşlara kumanya dağıtımında bulundu.

Önceliğimiz Milletimiz

Ak Parti Hendek Gençlik Kolları Başkanı Ali Torunoğlu, Ramazan ayının bereketini yaptıkları program ile iftara yetişmeye çalışan vatandaşlara ikramda bulunarak paylaştıklarını, Teşkilat mensuplarımız ile birlikte iftar vaktinde şehrimizin en işlek caddelerine çıkarak onlara ikramda bulunuyoruz. Biz dün olduğu gibi bugün de sahadayız, yarın da sahada olacağız. Yaptığımız çalışmalarla halkımızın teveccühüne mazhar olmak en büyük mutluluktur. Bizim önceliğimiz, milletimizdir ifadelerine yer verdi.

Kurum ziyaretleri

Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Hendek Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, Gençlik Kolları Başkanı Ali Torunoğlu ve Yönetimleri Hendek’te iftar öncesi ve sonrası bir dizi ziyaretlerde bulundu. İftar öncesi Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Hendek Sosyal Hizmet Merkezini ziyaret ederek Kurum Müdürü Fatma Gülşen Dursun’dan kurum çalışmaları hakkında bilgiler aldılar.

Ziyaretin ardından Hendek Melek Nişancı Huzur evi sakinlerini ziyaret eden heyet daha sonra Esnaf ziyaretleri yaparak “İftara 5 Kala” programına geçtiler.

Esnaf ve Vatandaş sohbeti

İftar için Hendek 2. Organize Sanayi Bölgesi (2.OSB) de faaliyet gösteren bir fabrika davetine katılan heyet iftar sonrası Hendek İlçe Merkezinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek esnafın ve Vatandaşın nabzını dinleyen Yavuz ardından Rasimpaşa Camii Külliyesinde kılınan teravih namazının ardından kıraathane ziyaretleriyle Vatandaşla bir araya gelen Yavuz ve İnci halkı dinleyerek önümüzdeki süreçte her şeyin daha iyi olacağını 2023 seçimlerinin ne kadar önemli olduğunu onlarla paylaştılar.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184