Hendek Bayrama Hazır

Hendek Belediyesi, Vatandaşların Kurban Bayramı’nı rahat ve huzurlu bir şekilde geçirmeleri adına çalışmalarını hızlandırdı.

Hendek Bayrama Hazır


Vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmesi adına tüm tedbirleri alan Hendek Belediyesi, şehrin tüm sokaklarında bayram temizliğine başlarken, mezarlıklar bayrama hazır hale getirildi.

Fen İşleri ve Plan Proje Müdürlüğüne bağlı ekipler şehir genelinde başlattığı çalışmalar hummalı bir şekilde devam ederken, şehir genelinde temizlik ve bakım işleri sürüyor. Ekipler, mezarlıklar başta olmak üzere şehrin birçok noktasında ot biçme ve dal budama çalışmalarını titizlikte sürdürüyor. Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ise sokaklarda temizlik çalışması başlattı.
Kurban denetimi

Diğer yandan Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü, Sağlık İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler kurban kesim yerleri başta olmak üzere şehirde yoğun bir şekilde denetim çalışmaları yapıyor.  Vatandaşların sorunsuz bir bayram geçirmeleri adına Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı ekiplerde hassasiyetle görev yaparken, Sosyal Hizmetler ve Çözüm masası birimleri gelen tüm talepleri titizlikle inceleyerek çalışma başlatıyor.
Nöbetçi birimler

Hendek Belediyesinden yapılan açıklamada, Kurban Bayramı sürecince vatandaşların taleplerini 444 54 03 ve 0555 888 54 03 numaralı WhatsApp hattına iletebileceği bildirildi. Çözüm masası birimi ve Zabıta ekipleri bayram süresi boyunca vatandaşların hizmetinde olacak.

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2020, 16:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184