HENDEK BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

Hendek Belediyesi Eylül ayı olağan toplantısı yapıldı.

HENDEK BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI


Hendek Belediyesi eylül ayı olağan toplantısı Başkan İrfan Püsküllü ’nün şehir dışında olması nedeniyle, birinci Başkan Vekili Sevda Salihoğlu Başkanlığında Belediye meclis salonunda gerçekleşti.

Toplantıda bulunan sekiz madde ve iki ek gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

 Gündem maddelerinden, Belediyenin 2016 Mali yılı bütçesi ve 2016 Mali yılı ücret tarifesinin plan ve bütçe komisyonuna havale edilmesi,  Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ın isminin bir caddeye verilmesi, Akçayır Mahallesi’nde ikamet eden yedi hanenin Güldibi Mahallesi’ne bağlanma talepleri oy birliği ile kabul edildi.

MHP’nin önerisine oy birliği

MHP Hendek Belediye Meclis üyelerinin daha önce  ki Meclis toplantısında sunduğu vefat eden Hendek’li Beşiktaş spor kulübü Başkanı Süleyman Seba isminin kapalı spor salonuna verilmesi gündeme alınarak oy birliği ile kabul edildi.

54-AD-498 Plaka sayılı kamyonun Sakarya Büyükşehir Belediyesinden hibe olarak alınması maddeleri oy birliği ile kabul edildi.

Gündemdeki diğer maddeler, Hendek Belediyesinin üyesi olduğu  Marmara Belediyeler Birliğinden ayrılma kararı, belediye norm kadro cetvellerinde yapılması lüzumlu değişikliklerin karara bağlanması, belediyeye lüzumlu olan silindir alınması için İller Bankasından borçlanma yapılmasının karara bağlanması ve belediyenin 2016 yılı performans programının görüşülerek karara bağlanması maddeleri oy çokluğu ile kabul edildi.

 

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2015, 10:42
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ben bir hendekteyim.
Ben bir hendekteyim. - 9 yıl Önce

Neden iller bankasından borçlanıyoruz belediye başkabir alternatif bulamaz mıydı. Benim fikrime göre başka bir yolunuz var fakat neden se siz ler bazı insanları nakadar luzumlu bilinmez birsürü başkan yardımcınız var bunları azaltarak bu bütçeyi sağlaya bilirdiniz.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184