HENDEK BELEDİYESİ DÖRT KOLDAN

Hendek Belediyesi Yenimahalle, Sarıdede Mahallesi ve Servetiye caddesinde kaldırım, yaya yolu, bisiklet yolu, oturma alanları ve kilitli parke çalışmalarını başlattı.

HENDEK BELEDİYESİ DÖRT KOLDAN


Hendek Belediyesi şehir genelinde yaptığı çalışmalarına her geçen gün bir yenisini ekleyerek hız kesmeden devam ediyor.

Yenimahalle, Sarıdede Mahallesi ve Servetiye Caddesinde kilitli parke taşı çalışmaları başladı. Çalışmalar kapsamında Yenimahalle 2074 sokak 450 metre uzunluğunda 2 metre genişliğinde yaya yolu, parke taşı ile döşenmesi için alt yapı hazırlığına başlandı.
Servetiye Caddesi

Sarıdede Mahallesi’nden geçen Uludere Rekreasyon Alanı çevresinde de, bisiklet yolu, yürüyüş yolu ve oturma alanları yapılıyor. Çalışmalar sadece bununla sınırlı değil. Servetiye Caddesi girişinde 200 metre uzunluğundaki alanda 3 metre genişliğinde andezit yaya yolu, 2 metre genişliğinde bisiklet yolu çalışması yapılıyor.

Sarıdede Mahallesi


Hendek Belediyesi’nin sahadaki ekiplerinin yaya yolu, bisiklet yolu, kilit parke taşı döşeme işlerini hızla tamamladığını aktaran Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Üst yapı projelerimiz kapsamında yol düzenleme çalışmalarımız devam ediyor. Amacımız sorumluluk sahamızda bulunan tüm yollarımızı, kaldırımlarımızı, en stabil ve sağlıklı hale getirerek vatandaşlarımızın kullanımına sunmak.
Ekiplerimizin çalışmalara aralıksız devam edecektir. Halkımızın hayatını kolaylaştırmak ve mevcut standartları yükseltmek amacıyla yollardaki çalışmalarımızı itina ile gerçekleştiriyoruz diye konuştu.


Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2016, 09:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184