Hendek Belediyesi Mini Paletli Ekskavatör Satın Aldı

Hendek Belediyesi 2021 model Takeuchı marka Mini Paletli Ekskavatörü hizmet filosuna dahil etti. Başkan Turgut Babaoğlu “Altyapı, orman, hafriyat ve şantiye işleri gibi işlerde kullanmak üzere bir aracı daha araç filomuza ekledik, kendisi küçük ama yaptığı işler büyük İlçemize hayırlı olsun” dedi.

Hendek Belediyesi Mini Paletli Ekskavatör Satın Aldı

İlçemize Hayırlı Olsun

Araç filosunu güçlendirmeye devam eden Hendek Belediyesi, bir yeni iş makinesi daha satın aldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Vatandaşlarımızın hizmete erişimini hızlandırmak amacıyla kendi öz kaynaklarımızı kullanarak 1 adet dozer bıçak ve kırıcı tesisatlı mini paletli ekskavatör satın aldık. Bu araç için kendi bünyemizde operatörümüz de mevcut.

Altyapı, orman, hafriyat ve şantiye işlerinin yanı sıra Peyzaj, ağaç dikimleri gibi konularda ihtiyacımızı fazlasıyla karşılayacaktır. 8 Ton gücünde 6 ton ağırlığında sınıfının lideri konumda çok güzel bir iş makinesi. Kendisi küçük ama marifetleri gerçekten büyük.

Biz Hendek’imiz için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Araç filomuza bu aracımızı da ekledik. Güzel günlerde kullanmak nasip olsun. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184