Hendek Belediyesi Okullar İçin Kolları Sıvadı

Hendek Belediyesi, okulların acil ve önem arz eden ihtiyaçlarını gidermek adına, okul bahçelerinde bakım, onarım, ot biçme ve temizlik çalışması başlattı.

Hendek Belediyesi Okullar İçin Kolları Sıvadı


Eksiklikler Gideriliyor

2020-2021 eğitim öğretim dönemiyle ilgili Milli Eğitim Bakanlığından gelecek açıklamalar yakından takip edilirken, Hendek Belediyesine bağlı ekipler okullarda yoğun bir çalışma başlattı. Eğitim ve öğretime tam destek veren Başkan Turgut Babaoğlu’nun talimatıyla harekete geçen ekipler, okul yolları ve güzergahlarında sorunlara müdahale ederken, okul çevresi ve bahçelerinde ot biçme işlemleri devam ediyor.

 

Artarak Devam Edecek

Çalışmaları değerlendiren Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “ Ekiplerimiz öğrencilerimiz için okullarımızda görev yapıyor. Bazı okullarda çeşme, bazı okullarda meydan, bazı okullarda duvar bazı okullarda ise ot biçme çalışması yapıyoruz. Örneğin Hendek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde merdiven inşa edilirken, 2 adet engelli rampası yapıyoruz. Yeşilyurt İlkokulu bahçesinde kilitli parke çalışması sürüyor. Okullarımıza ve eğitime desteğimiz artarak devam edecek” dedi


Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2020, 12:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184