Hendek Belediyesinde Müdür Kavgası

Hendek Belediyesinde Müdürler arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü.

Hendek Belediyesinde Müdür Kavgası


Hendek Belediyesinde görevli Müdürler arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucunda eski Müdürün Hendek Devlet Hastanesinden darp raporu aldığı ve adli makamlara şikâyette bulunacağı öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre, eski Fen işleri Müdürü ile Plan Proje Müdürü arasında tartışma yaşandı. Yaşanılan tartışma sonucunda darp edilen eski Fen İşleri Müdürünün Hendek Devlet Hastanesinden darp raporu aldığı ve darp raporu alan eski fen işleri Müdürünün adli makamlara şikâyette bulunacağı gelen bilgiler arasında.

Yaşanan tartışmanın resmi bir evrak için teknik servise gelen Plan Proje Müdürünün kendisine servisteki teknik elemanla resmi bir evrak için çalışma yapacağını söylemesi ve eski fen İşleri Müdüründen dışarı çıkmasını istemesi ve Eski Müdürün amiri konumunda olan Plan Proje Müdürünün bu sözü yüzünden tartışma çıktığı ve tartışmanın kavgaya dönüşmesi ile olayların büyüdüğü öğrenildi.

Diğer yandan Hendek Belediyesinden edinilen bilgilere göre, konunun araştırılmaya başlandığı ve soruşturma başlatılacağı öğrenildi.


Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2019, 15:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mete Kalamin
Mete Kalamin - 5 yıl Önce

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184