Hendek Belediyesinden 1907 Fidan

Hendek Belediyesi #HatayİçinElele kampanyasına 1907 adet fidan bağışında bulundu.

Hendek Belediyesinden 1907 Fidan

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, sosyal medyada başlatılan #HatayİçinElele kampanyasına 1907 fidan bağışında bulunarak Taraklı Belediye Başkanı İbrahim Özpilavcı’ya kampanyaya destek çağrısında bulundu.

Meydan okumayı kabul etti

Ak Parti eski İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu’nun sosyal medya hesabı üzerinden “Yangınlarda zarar gören ormanlarımızı yeşertmek ve gelecek nesillerimize daha yeşil bir ülke bırakmak için bende bir #TÜRKİYE sevdalısı olarak İlçemiz nüfusunu temsilen 85 fidan bağışlayarak Sayın Turgut Babaoğlu Başkanımıza meydan okuyorum” ifadeleri ile meydan okumuştu.

Pilavcı’ya destek çağrısı

Sofu’nun meydan okumasına cevap veren Babaoğlu, “Sayın Ali Kemal Sofu’ya teşekkür ederim. Hatay'da sadece ormanlar değil yüreğimiz ve canımızda yandı. Yok olan ormanlarımızı ve yeşilimizi geleceğimiz adına yeniden canlandırmak için Belediyemizin kuruluş yılını temsilen 1907 adet fidan bağışlıyoruz” ifadelerine yer verirken, Kardeş Belediyemizin değerli Başkanı siz kaç tane bağışlıyorsunuz? diyerek Taraklı Belediye Başkanı İbrahim Özpilavcı’ya kampanyaya destek çağrısında bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184