Hendek Belediyesi’nden 30 Kasım Uyarısı

Hendek Belediyesi, Çevre Temizlik ve Emlak Vergilerinin 2. taksit ödemelerinde son günün "30 Kasım 2022” olduğunu hatırlatarak mükellefleri uyardı.

Hendek Belediyesi’nden 30 Kasım Uyarısı

Hendek Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “1319 sayılı Emlak Vergisi kanununa göre ve 2464 sayılı Belediye Gelirleri Kanunu'nun mükerrer 44.maddesi gereği çevre temizlik vergisi 2.taksidi son ödeme günü 30 Kasım 2022 tarihine kadardır. Mükelleflerin mağdur olmamaları ve cezalı duruma düşmemeleri için vergilerini 30 Kasım 2022 tarihine kadar ödemelerini gerçekleştirmeli, ayrıca mükelleflerimizin eksik veya yersiz ödeme yapmamaları adına beyan bilgilerini kontrol ettirmeleri gerekmektedir.

Gelirler servisi

Ödemelerinizi belediyemiz Ticaret Merkezinde bulunan (Ek hizmet binası) ödemede tek nokta olan gelirler servisine hafta içi her gün saat 17.00’a kadar yapabilirsiniz. Ayrıca vatandaşlarımız vergi ödemelerini belediyemiz resmî web sayfası olan www.hendek.bel.tr adresindeki e-belediye bölümünden sicil veya T.C. numarası girerek kredi kartı ile de ödeyebilirler" denildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184