Hendek Belediyesinden Sahada Etkin Çözümler

Mahallelerde yaşanan yol ve yağmur suyu gibi sorunlara müdahale ederek çözümler bulan Hendek Belediyesi, vatandaştan gelen talep doğrultusunda programlı çalışmalarına hız kazandırdı.

Hendek Belediyesinden Sahada Etkin Çözümler

Yağmur Suyu Hatları

Bir yandan proje çalışmalarını sürdüren Hendek Belediyesi, diğer yandan sahada sorunlara etkin ve kalıcı çözümler üretmeye devam ediyor.

Ekipler çalışmaları kapsamında Yeşilvadi Mahallesinde heyelan nedeniyle bozulan yol geçişine yağmur suyu akışını da sağlamak adına 600’lük beton büzler döşeyerek çözüm buldu. Böylelikle yol güvenliği sağlanırken, yağmur suyu geçişlerinde de sorun ortadan kaldırılmış oldu.

Ekipler diğer yandan Süleymaniye Mahallesinde 2 km uzunluğunda açık kanalda temizlik çalışması başlattı.

Yol Bakım Onarım

Ayrıca Servetiye, Çağlayan, Rasimpaşa, Sivritepe, Yenimahalle, Süleymaniye ve Uzuncaorman mahallelerinde, yol bakım onarım çalışmaları tamamlandı. Vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda bu çalışmalarını tamamlayan ekipler, tüm taleplerin ciddiyetle programlı bir şekilde çözüme kavuştuğunu duyurdu.

Ayrıca Sümbüllü mahallesinde kilitli parke çalışmaları hızla devam ederken, özellikle çocuk parklarında bakım-onarım ve temizlik çalışmaları da hızlandı. Vatandaşlar çalışmalar nedeniyle Başkan Turgut Babaoğlu’na teşekkür etti.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184