Hendek Belediyesi’nden Sert Açıklama

Hendek Belediyesi, makam aracı ile ilgili basın açıklamasında sert ifadeler kullandı.

Hendek Belediyesi’nden Sert Açıklama

Başkanımız Sn. Turgut Babaoğlu’nun makam aracından yola çıkarak kalleşçe kurgulanmış algı haberi üzerine bilgilendirme yapılması gereği duyulmuştur.

 Başkanımızın kullandığı kiralık makam aracının artan bakım ihtiyaçları ve arıza sıklığının artışı nedeniyle ilgili firma ile görüşülmüş, sözleşmede gerekli değişiklikler yapılarak başka bir araç temin edilmiştir.

 Rutin olan ve bahse konu olmayacak bir konu üzerinden açıklama yapma gereği duymamız; sessiz kalınması halinde çamur at izi kalsın mantığı yürüten kirli kampanyalara karşı fırsat vermeme amacı taşımaktadır.

Biz bu durumlara asla yabancı değiliz. Nasıl bir acıysa bıkmadan saldıran, aldığı suflelerle başkanımız ve belediyemiz aleyhine milletimiz nezdinde aklınca şaibe bulaştırma gafletinde bulunan ve adını anmayı/yazmayı gerek bile görmediğimiz malum şahıs! Her an kaybettiği paraların hesabını yaparak hırçınlaşmaktadır.

Başkanımıza ve Belediyemiz hizmetlerine akla izana aykırı şekilde çapsız şekilde, öfkeyle saldırarak gölge düşürme çapsızlığında bulunan bu tetikçi müptezel imalarıyla ölçüyü çoktan kaçırmış, kesilen para musluğunun hasretiyle yanıp tutuşmuştur.

Yıllardır ve özellikle seçim yaklaştıkça teyit edilmemiş, çarpıtılmış ve vatandaşı aldatmaya yönelik haberleri yapan sözümüz ona tetikçiye karşı dezenformasyonla mücadele konusunda kanunun verdiği tüm hakları kullanarak, artık kendisini bizim istediğimiz ölçüde cevapsız bırakmayacağız.

 Vatandaşlarımızın teyit alınmadan sadece düşmanca bakış açısı, düşmanca his, kötü düşünerek yapılan tahmin üzerinden ya da eskiden şahit olduklarından yola çıkarak herkesi kendileri gibi sananlara itibar etmemesini önemle rica ediyoruz.

Toplumu kin ve nefrete sürükleyen, ben yazarım onlar düzeltsin zihniyetiyle insanların şeref, onur ve hasiyetleriyle oynama hadsizliğine bürünen paramatik müptezelin yaptığı tüm haberlerin kurgusal plan ve kumpas parçası olduğunu herkes görmektedir.

Sabah ayrı akşam ayrı yalanlarıyla kötülük kusan, sinir uçlarına dokunup tahrik peşinde koşan ve nedense her konuyu paraya! bağlayarak, ahlaksızca imalarda bulunan bu kara zihniyeti Hendek halkı görmektedir.

 Bu açıklamamıza istinaden çakma duvar yazıları ve buram buram lağım kokan sözlerle ruh ve sinir kontrolüne girmesi gerektiği görülen malum tetikçi ve sufle tayfasının ahlak dışı düşüncelerle yayınlayacakları yazı için şimdiden vatandaşlarımızdan onlar adına özür diliyoruz.

Kamuoyuna Saygılarımızla.

Hendek Belediyesi

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2023, 11:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184