Hendek Belediyesi’nin Asfalt Atağı Devam Ediyor

Nuriye Mahallesi’nde Mimar Sinan Caddesi’ni sıcak asfaltla buluşturan Hendek Belediyesi ekipleri rotayı Hendek Küçük Sanayi Sitesi’ne çevirdi.

Hendek Belediyesi’nin Asfalt Atağı Devam Ediyor

Çalışmaları yerinde takip eden Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Burada 1.2 kilometre mesafeye ve 10 metre genişliğe sahip caddemizi, kaldırım, altyapı ve nihayetinde sıcak asfaltla yeniledik. Bugün de ekiplerimizle Küçük Sanayi’deyiz” dedi.

Hendek Belediyesi, 5 yılda 100 kilometreyi aşarak rekor kırdığı sıcak asfaltlamada hız kesmiyor.

Hava şartlarının elverişli olmasıyla yeniden başlayan asfalt atağında Kargalıhanbaba Mahallesi bağlantı yolunun ardından ekipler soluğu Nuriye Mahallesi’nde aldı. Mimar Sinan Caddesi’ni altyapı ve kaldırım çalışmalarının ardından sıcak asfaltla buluşturan Hendek Belediyesi ekipleri, buradan da Hendek Küçük Sanayi Sitesi’ne geçti.

Caddemizi Yeniledik

Çalışmaları yerinde denetleyen Hendek Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Turgut Babaoğlu, “Söz verdiğimiz gibi Mimar Sinan Caddesi’ndeki çalışmalarımızı tamamladık. Altyapı ve kaldırım çalışmalarının ardından sıcak asfaltlamaya geçtik. Bu caddemizde 1.2 kilometre mesafede ve 10 metre genişliğinde sıcak asfalt serimi gerçekleştirdik. 2019 yılında başlattığımız hizmet seferberliğimiz devam ediyor ve inşallah 1 Nisan’dan itibaren de çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Çehresini Değiştirdik

“Bugün de ekiplerimizle Hendek Küçük Sanayi Sitesi’ndeyiz” diyen Başkan Babaoğlu, “Daha önce küçük sanayinin çehresini değiştiren çalışmalar yaptık, güzelde oldu. Burada eksik kalan ve asfaltlamayı planladığımız, esnafımızın da beklentisi olan sanayi iç yolunu da asfaltla buluşturuyoruz. Buradaki esnafımız ve sanayiye gelen vatandaşlarımız rahat edecekler, hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Hizmetle Dolu Yıllar

Başkan Babaoğlu, hava şartlarının elverdiği sürece asfaltlama çalışmalarına devam edeceklerini ifade ederek, “5 yıllık dönemimizi 120 kilometre belki de 130 kilometre olacak, böyle bir tarihi rekorla kapatıp, hem beklentileri karşılamış olacağız hem de yeni dönemde asfalt yükümüzü azaltmış olacağız. Her alanda rekorlar kırdığımız, bizden önceki dönemleri ikiye, beşe, yediye katladığımız çalışmalarla, ilçemize hizmetle dolu yılar yaşatmanın gururunu taşıyoruz. İnşallah, yeni dönem, Milliyetçi Hareket Partisi, AK Parti, hükümetimiz ve hemşehrilerimizden alacağımız güç ve destekle ilçemiz adına çok daha bereketli geçecek” diye konuştu.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184