Hendek Cumhuriyet’i Kutladı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Hendek Atatürk Stadyumunda büyük bir coşkuyla kutlandı.

Hendek Cumhuriyet’i Kutladı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır’ın makamında tebrikleri kabul etmesiyle başladı. Ardından Hendek Atatürk Stadyumunda Cumhuriyetin 98.yılı büyük bir coşkuyla kutlandı.

Tebrik ve kutlama

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Hendek’te coşkuya devam ediyor. Kutlamalar kapsamında Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır makamında tebrikleri kabul etti. Ardından Hendek Atatürk Stadyumunda Cumhuriyet Bayramı töreni yapıldı. Kutlamalara Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek Cumhuriyet Başsavcısı Ayhan Yenilmez, Hendek İlçe Emniyet Müdürü Şevket İlhan, Hendek İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Süleyman Sercan Candan, gaziler, askerî erkan, polisler, bürokratlar, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Acır ve Babaoğlu kutladı

Kaymakam Acır, Başkan Babaoğlu ile birlikte öğrenciler ve tüm vatandaşları selamlayarak Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. Ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşma Kaymakam Acır tarafından yapılırken, öğrenciler tarafından Cumhuriyet konulu şiirler okundu. Folklor gösterisi ve sporcular tarafından gösteri yapılan kutlamalar kapsamında “29 Ekim Cumhuriyet” konulu çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrenciler Kaymakam Acır ve Başkan Babaoğlu tarafında ödülleri takdim edildi. Gaziler ve tüm okullar ellerinde Türk Bayrakları ile tören geçişi yaparak Cumhuriyet coşkusunu doya doya yaşadılar.

Kutlamalar devam ediyor

Kutlamalar kapsamında bugün saat 15:00’da Hendek Belediyesi tarafından Bayraktepe’den başlayacak olan Cumhuriyet sürüşü yapılacak ardından Atatürk Parkı içinde saat 16:00’da gençliğe özel Cumhuriyet Konseri düzenlenecek.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Osman
Osman - 2 yıl Önce

Bbp zamanında andımız okunur idi ah nerede o %0.1 lerden yüzde 40 lara çıkıp oy olan bbp ruhu
Mhp de andımız bile okunmuyor

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184