Hendek Devlet Hastanesi Yasta

Laborant Şaban Kaya’nın cenazesi Hendek Devlet Hastanesine getirilerek çalışma arkadaşları ve yakınlarından helallik alındı.

Hendek Devlet Hastanesi Yasta

Hendek Devlet Hastanesinde Laborant olarak görev yapan ve geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden Şaban Kaya Hastane personeli ve sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

İki gün önce evinde fenalaşarak hastaneye kaldırılan ve geçirdiği beyin kanaması sonucu Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesinde yoğun bakıma alınan 52 yaşında ki Şaban Kaya vefat etti.

Vefat eden Laborant Şaban Kaya’nın cenazesi Hendek Devlet Hastanesine getirilerek çalışma arkadaşları ve yakınlarından helallik alındı.

Hendek Devlet Hastanesinde kılınan cenaze namazı öncesi İlçe Müftüsü Mürteza Gür dua ederek Hastane çalışanları ve sevenlerinden helallik istedi.

Kılınan cenaze namazının ardından vefat eden Evli ve iki çocuk babası 52 yaşında ki Şaban Kaya defnedilmek üzere sevenleri ve Hastane personelinin gözyaşları ile memleketi Rize’ye gönderildi.

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2022, 14:11
YORUM EKLE
YORUMLAR
olcay
olcay - 2 yıl Önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşAllah. Şaban abi çok üzüldüm. Allah derya ablama ve çocuklarına sabır versin inşAllah. Gurbetteyim cenazene gelemedim. Hakkım varsa helal olsun abi. Erken gittin.Olmadı Şaban abi.

Muhsin pekdemir
Muhsin pekdemir - 2 yıl Önce

Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin

Mehmet Yılmaz
Mehmet Yılmaz - 2 yıl Önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun rabbim ailesine ve sevenlerine sabırlar versin
Şaban abi çok sohbet ederdik kendisiyle çok üzüldüm Allah rahmet eylesin

Zikriye KORKMAZ
Zikriye KORKMAZ - 2 yıl Önce

Duyunca çok üzüldüm ŞABAN abi Nur içinde yatsın RABBİM mekânını CENNET bahçelerinden eylesin Derya abla ve kızlarına da dayanma gücü versin

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184