HENDEK EĞİTİM BİR SEN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI

Eğitim Bir Sen Hendek Temsilciliği Kadın Kolları,Hendek Gençlik merkezinde anneler gününü kutladı.

HENDEK EĞİTİM BİR SEN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI


Kutlamaya Eğitim Bir Sen İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Hatun Pamukçu ve Hendek’li öğretmenler katıldı. Hendek ilçesi Eğitim Bir Sen Kadın Kolları Başkanı Gülşen Fatma Dursun’un organizasyonuyla yapılan kutlamaya Hendek’li bir çok öğretmenler katıldı.

Gülşen Fatma Dursun şunları söyledi.”Güvenin adıdır anne,sevginin adı

yüreğin adıdır anne, nefesim,ömrüm kısacası dünyamın adıdır anne,Rızası cennet , Duası şefkat Bakışı güneştir anne, Sesini duyduğumda yumuşadığım,Eline dokunduğumda güçlendiğim.Sabahlara kadar muhabbetine doyamadığım,Sıcacık kucağın adıdır anne.Annemin, sizlerin, tüm annelerin, yüreği anne gibi çarpan herkesin anneler gününü kutluyorum.Hepimiz biliyoruz ki hiçbir annenin emeği bir günde ödenmez.Hiçbir annenin gönlü bir günle alınmaz.Hiçbir annenin o kutlu sevdası bir güne sığmaz.O yüzden hepimize her günümüzü anneler günüymüş gibi annesine itina ile davranan onların duasını alan bir evlat olmayı diliyorum.Ben annemin beni ne kadar sevdiğini anne olunca anladım. Dünyada tadılabilecek en güzel duygu annelik duygusudur. Dünyada tadılabilecek en güzel duygu annelik duygusudur. Rabbim hepinize bu duyguyu tattırsın. Öğretmenlikte anneliktir.Anne sevgisi ve şefkati, anne sabrı,anne sevdası gerektirir. Alimler anneler çocuk değil toplumu doğurur demişler.rabbim hepimize kendisini vatanına, milletine,dinine, ülkesine,adayan evlat olmayı ve , evlat sahibi olmayı nasip etsin.Ben hepinize tekrar hoş geldiniz der katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim” dedi.

Eğitim Bir Sen İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Hatun Pamukçu’da yaptığı konuşmada anne hakkı ve öğretmen birliğinden sendika kazanımlarından bahsetti.

Daha sonra çekilişler yapılarak öğretmenlere çeşitli hediyeler verildi, minikler şiirler okudu ve öğretmenler halay çekerek eğlendi. 

Başkan Gülşen Fatma Dursun program sonunda katılımcılara teşekkür ederek onlara eğitim ve kültürel faaliyetlerimiz devam edecek dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2014, 11:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184