Hendek Emin Ellerde

Kamu düzeni ve halk sağlığı için 7/24 görevde olan Hendek Belediyesi Zabıta ekipleri, denetimlerini ve çalışmalarını dört koldan sürdürüyor.

Hendek Emin Ellerde

Zabıta Görevde

Vatandaşlardan gelen tüm şikayetleri yerinde inceleyerek tespitler yapan Zabıta ekipleri, ilçe genelinde yapılan kontrollerde şehir yaşamında tespit ettiği aksaklıkları ilgili müdürlüklere aktararak çözümünü kolaylaştırıyor.

Pazar yeri denetimleri, işyeri uygunluk denetimleri, fiyat ve hijyen denetimlerini sürdüren ekipler, seyyar satıcılara ve dilencilere geçit vermiyor. Ayrıca çevrenin korunmasına yönelik denetimler sürerken yaya işgalleri ve kent estetiğine yönelik yapılan denetimler hızla devam ediyor. Vatandaşın yaşamını kolaylaştıracak tüm adımları atan ekiplerin çalışmaları vatandaşları memnun ediyor.

Başkanımızın Talimatı

Hendek Belediyesinden yapılan açıklamada, “Başkanımız Sayın Turgut Babaoğlu’nun talimatıyla vatandaş memnuniyetini esas alan Zabıta ekiplerimiz kimseyi mağdur etmeyen uygulamaların adil bir şekilde şehir yaşamına tesis etmesini sağlıyor.

Kent düzeni ve halk sağlığını ilgilendiren tüm konularda uygulamalarımız artarak devam etmektedir. Ekiplerimiz vatandaşlarımız için 7/24 görevleri başındadır” denildi.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184