HENDEK EMLAKÇILAR DERNEĞİ’NDEN AÇIKLAMA

Bir süre önce yapılan genel kurulla yenilenen dernek yönetimi göreve başladı. Başkanlığa seçilen Emel Kasap yaptığı açılamada yapacağı çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi.

HENDEK EMLAKÇILAR DERNEĞİ’NDEN AÇIKLAMA


Hendek’in her geçen gün gelişmekte ve büyümekte olan bir ilçe olduğunu, bundan dolayı da emlakçılık sektörünün hareketli olduğunu belirten Hendek Emlakçılar Derneği Başkanı Emel Kasap, Emlakçılığın, Hendek’in dışarıya açılan yüzü olduğunu ve bu sebepten mesleğin bozulan imajını düzeltmek için çaba sarf edeceğiz.

Zira organize sanayi, on bin öğrenciye hitap eden yüksekokul ve fakültesiyle canlı olan emlak piyasası göz önüne alındığında, ilçeyi temsil noktasında emlak sektöründe olanların çok önemlidir. Çünkü ilçeye ilk gelen emlakçıya uğramaktadır.

Bizler bu kadar önemli bir mesleği icra etmekteyiz.
Bundan dolayı ki mesleğe çeki düzen vermek amacıyla Belediye, Tapu Müdürlüğü, Kadastro, Vergi Dairesine yazı yazarak Vergi Dairesine ve Meslek Odasına kayıtlı emlakçı ve yanında çalışanların dışında kimseye bilgi vermemelerini isteyeceğiz. Ayrıca emlakçı yanında çalıştırdıkları elemanların derneğe üye olmalarını ifade ettik.

Bununla birlikte üyelerimize dernek kimlik kartı çıkartılacak. Netice itibari ile emlakçılarımızın eğitimli ve mesleğimize yakışır standart kazandırmak isteyen seviyeye yükseltmek tek amacımızdır. İlçemizde farklı meslek dallarında esnaflık yapanlar işyeri camlarına emlak ilanları asmamaları ve herkesin kendi işini yapması fikrini taşıyoruz dedi.


Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2015, 15:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
Öz hendekli
Öz hendekli - 9 yıl Önce

Evet çok haklısın herkes kendi işini yapmalı bundan önceki yaptıkların sana ders olmamış emlakçılığıda yarıda bırakırsın sen

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184