HENDEK EMNİYETİ POLİS HAFTASINDA PROTOKOLÜ ZİYARET ETTİ

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. Yılı dönümü nedeniyle İlçe Emniyet Müdürlüğü çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

HENDEK EMNİYETİ POLİS HAFTASINDA PROTOKOLÜ ZİYARET ETTİ


Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. Yıl dönümünde İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş, Komiserler İsa Özkan ve İlker Özdemir ve Emniyet Personeli, Kaymakam İdris Akbıyık, Cumhuriyet Baş Savcısı Adem Aydemir, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Umut Aşık, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Firdevs Karahan’ı makamında ziyaret ettiler.

Kaymakam İdris Akbıyık’ı makamında ziyaret eden İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş ve beraberindekiler bir süre sohbet etti.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Personeli Kaymakam İdris Akbıyık’a çiçek takdim etti.

 

İlçe Emniyet Müdürü ve beraberindekilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Kaymakam İdris Akbıyık “Polis teşkilatının toplumsal huzurun korunması, halkın güvenliğini sağlamak için mesai kavramı gözetmeksizin, gece gündüz demeden görevini her koşulda büyük bir özveriyle yerine getiriyor. Teşkilatımızın her kademesindeki fedakar ve cefakar mensuplarının bu anlamlı gününü kutluyor, görevlerini başarıyla yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, sabır ve cesaretle görevlerini sürdüren tüm polislerimize de aileleriyle birlikte sağlık mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi.


Kaymakam Akbıyık’ı ziyaretin ardından İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş ve ekibi Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir’i makamında ziyaret ederek çiçek takdim ettiler.

Sohbet havasında geçen ziyarette Cumhuriyet Baş Savcısı Adem Aydemir, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş ve ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.


Cumhuriyet Baş Savcısı Adem Aydemir’i ziyaretin ardından İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş ve ekibi Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Firdevs Karahan’ı makamında ziyaret ederek 10 Nisan Polis günü etkinliklerine davet ettiler.

Ziyaretler sonrası İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş, Uludere Alabalık tesislerinde Kaymakam İdris Akbıyık ve Basın mensuplarının katıldığı yemekte bir araya gelerek sohbet ettiler. Güzel bir atmosferde gerçekleşen yemekte çay keyfi ile sohbet edilmesi ile program sona erdi.




Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2016, 16:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184