HENDEK EMNİYETİNDEN PROTOKOL ZİYARETİ

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 172. Yılı dönümü nedeniyle İlçe Emniyet Müdürlüğü çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

HENDEK EMNİYETİNDEN PROTOKOL ZİYARETİ


Hendek İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş, Hendek Emniyet Müdürlüğü Birimlerinde görev yapan Personeller ile birlikte Hendek Kaymakamı Orhan Burhan ve Hendek Cumhuriyet Baş Savcısı Zeynel Abidin Akkiraz’ı makamlarında ziyaret ederek Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 172. Yılı etkinliklerine davet etti.
İlk olarak Hendek Kaymakamı Orhan Burhan’ı makamında ziyaret ederek çiçek takdiminde bulunan İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş ve Emniyet personelleri Kaymakam Burhan’ı  Hendek Emniyet Müdürlüğü tarafından organize edilen Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 172. Yılı etkinliklerine davet etti.

Emniyet Teşkilatımız görevini layıkıyla yapıyor

Emniyet Müdürlüğü personellerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Kaymakam Orhan Burhan, Emniyet Teşkilatımız halkın güvenliğini sağlamak için mesai kavramı gözetmeksizin, gece gündüz demeden görevini her koşulda büyük bir özveriyle yerine getiriyor. Bu anlamda Emniyet Teşkilatımızın her kademesindeki fedakâr ve cefakâr Emniyet mensuplarımızın bu anlamlı gününü kutluyor, görevleri başında Şehit olan Polislerimizi rahmetle anıyor, Gazilerimize de acil şifalar diliyorum diye konuştu.
Kurum ve Kuruluşlarımız ortak çalışıyor

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Hendek Cumhuriyet Başsavcısı Zeynel Abidin Akkiraz’ı makamında ziyaret eden Emniyet Personelleri Akkiraz’a çiçek takdiminde bulunarak Hendek Emniyet Müdürlüğü tarafından organize edilen Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 172. Yılı etkinliklerine davet etti.

Sohbet havasında geçen ziyarette Cumhuriyet Baş Savcısı Zeynel Abidin Akkiraz, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş ve ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek Türk Polis Teşkilatının 172. Yıl dönümünü kutladı.
Akkiraz, artık Kamu Kurum ve Kuruluşlarımız, STK Temsilciliklerimiz ve tüm Devlet Kurumlarımız ortak çalışıyor. Bu ortak çalışmalarda beraberinde başarı getiriyor. Bu anlamda Polis Teşkilatımızın değerli mensuplarına görevlerinde başarılar diliyorum diye konuştu.


Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2017, 13:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184