Hendek Gelişiyor

Hendek Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ile Plan ve Proje Müdürlüğüne bağlı ekipler çalışmalarına tam gaz devam ediyor.

Hendek Gelişiyor



Hendek’in genelinde alt ve üst yapı çalışmaları hızlı bir şekilde devam ederken, planlamalar kapsamında çalışmalarını yönlendiren ekipler her gün farklı bir sokak ve mahallede vatandaşlarımızı yeni hizmetlerle buluşturuyor.

Bu kapsamda Yenimahalle 2050 numaralı sokakta yaya yolu ve yol düzenleme çalışmaları yapılırken, bir yandan da eğitime verilen destekler sürüyor. Yeşilyurt Mahallesinde yıkımı tamamlanan eski okul arazisinde çevre düzenlemesi çalışmalarının yanı sıra okul bahçesinde öğrencilerin ve öğretmenlerin kullanabileceği alanın yapımızı hızla devam ediyor.

 

Kargalı-Sarıyer-Güldibi-Muradiye ve Bayraktepe

Ekipler diğer yandan Kargalı Hanbaba ve Sarıyer Mahallesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan beton yaya yolu çalışmalarına destek verirken, Sarıyer’de ayrıca yağmur suyu güçlendirmesi yapılıyor. Diğer yandan Bayraktepe, Güldibi ve Muradiye mahallelerinde yağmur suyu bakım, açık kanal ve yol düzenleme çalışmaları sürüyor. Mahallelerde yapılan bu hizmetler vatandaşların yüzünü güldürürken, vatandaşlar Başkan Turgut Babaoğlu’na teşekkür etti.

 

Değişim hissediliyor

Çalışmaları değerlendiren Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, ekiplerimiz çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Hendek’in her gün farklı bir noktasında bir çok çalışma yapılıyor. Her alanda üretilen hizmetler ve yeni projelerle vatandaşlarımızla geleceğe güvenle bakıyoruz. Hendek için hiç durmadan çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Hendek çalışıyor, Hendek değişiyor, Hendek gelişiyor. Projelerimizle ve kalıcı hizmetlerimizle, mahallelerimize götürdüğümüz hizmetlerle Hendek daha güzel yarınlara emin adımlarla ilerliyor dedi.

 


Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2020, 15:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184