Hendek Gençlik Merkezinden İyilik Ağacı Projesi

Gençlik Spor Bakanlığı Hendek Gençlik Merkezi “Gençlere İyilik Ağacını sulama” imkânı veriyor.

Hendek Gençlik Merkezinden İyilik Ağacı Projesi


Gençlik Merkezi Müdürü Orhan Karagözlü, İyilik Ağacı Projesi kapsamında bir iyiliği bile fırsata çevirmenin yollarını arayanlar vasıtasıyla, gençlik ve spor bakanlığı koronavirüs salgını nedeniyle zor durumdaki ailelere destek olduğunu söyledi.

Gençlik Merkezi, Hendek Kaymakamlığı Vefa Destek Hattıyla koordineli bir şekilde yardımseverlerden gelen gıda yardımlarını, ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.
Gençlik Merkezi Müdürü Orhan Karagözlü, Ülkemiz gençliğinin, yerel ve evrensel sorunlarına karşı duyarlılığın artırılması, bu sorunların çözümünde aktif olarak yer almalarının ve kendi akranları başta olmak üzere, toplumun her kesiminden insanla etkili iletişim kurmalarının sağlanması, gençlerin topluma karşı sorumluluk duygularının geliştirilerek iyilik yapmalarının alışkanlık haline dönüştürülmesi amacı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Hendek Gençlik Merkezi gençliğe yönelik olarak "Gençlerin İyilik Ağacı" ismindeki proje kapsamında gıda kolisi kabul etmektedir. Hazır halde gelen gıda kolileri Hendek Kaymakamlığının belirlediği ailelere iletilmektedir.
Duyarlı Hendek halkından projeye destek vermesini beklediklerini dile getiren ve tüm dünyanın korona virüs salgını nedeniyle sıkıntılı bir süreçten geçtiğini söyleyen Karagözlü, çok zor bir süreci dünya ile birlikte ülkemiz ve ilçemiz olarak yaşıyoruz, bunu hissediyoruz. Hamdolsun ülke olarak her zaman, zor anlardaki dayanışmamız, birliğimiz ve beraberliğimiz, herkese örnek olacak nitelikte. Gerek bu sürecin başarıyla yönetilmesi gerekse halkımızdaki bilinç ve bu sürece verilen destek çok mühim bir tabloyu ortaya koyuyor. Bundan dolayı umutluyuz dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2020, 12:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184