HENDEK HALK EĞİTİM MERKEZİNDEN BİR ETKİNLİK DAHA

Hendek Halk Eğitim Merkezi Müdürü Necati Tan’ın kuruma müdür olarak atanmasından sonra genel ve mesleki kursların yanında ilçe halkına yönelik olarak Türk Sanat müziği, Türk Halk müziği, ve Şanlı Urfa’nın meşhur sıra geceleri etkinliğinin yanında şimdi de 8 Mart “Dünya Kadınlar Günü” nedeniyle defile ve müzik şöleni etkinliği düzenledi.

HENDEK HALK EĞİTİM MERKEZİNDEN BİR ETKİNLİK DAHA


Geceye Hendek kaymakamı Mehmet Yıldız’ın yanı sıra İlçe emniyet müdürü İsmail Baş, Hendek Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir, Hendek Belediye başkanı İrfan Püsküllü, Milletvekili aday adayı Ali İnci, Hendek İlçe Milli Eğitim Şube müdürü ve çok sayıda halkın izlediği defile . etkinlik izleyenleri oldukça memnun etti. Gecenin sunuculuğunu yapan Zafer Konuk konuşmaları ve sunumdaki başarısından dolayı izleyenlerden tam not aldı.

Defile öncesi Kadınlar günü nedeniyle SAÜ Eğitim Fakültesi öğrencilerinden Burçin Evliyaoğlu kısa bir konuşma yaparak geceye katılanlara teşekkür etti.

Açılış konuşmasını yapan Hendek Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necati Tan konuşmasında defileyi düzenleyen kurs öğretmenlerine, gecenin düzenlenmesine katkı sağlayan Hendek Belediye başkanlığına, ilçe kaymakamlığına, ilçe milli eğitim müdürlüğüne, ve Hendek Halkına. Ayrıca defilede gösterileriyle halkın beğenisini kazanan mankenlere ve müzikleriyle izleyicileri coşturan Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuarı öğretim üyesi Yard. Doç. Dr. Sertan Demir ve Öğrencilerine teşekkür ederken, tüm kadınların kadınlar gününü kutlayarak sözlerini bitirdi ve salondan büyük alkış aldı İlerleyen saatlerde Hendek’te pek alışık olmadığımız şekilde birbirinden güzel kıyafetleri birbirinden güzel kızlarımızın sergilemesi Hendek Halk eğitim merkezinin son derece özverili ve etkin çalıştığının da bir göstergesi oldu.


Programın sonunda Hendek Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necati Tan emeği geçen usta öğreticilere ve mankenlere tüm kadınlar adına karanfil takdim ederek bütün emekçi kadınların kadınlar gününü kutlayarak , ayrıca tüm kadınlar adına yine Hendek Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necati Tan , Münevver Nalbant’a çiçek vererek 8 mart bütün emekçi kadınların kadınlar gününü tebrik etmesiyle program son buldu.





Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2015, 16:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184