Hendek Halkı Fen Lisesi İstiyor

Hendek halkı, Fen Lisesi için sosyal medya hesaplarında paylaşımlar yapıyor.

Hendek Halkı Fen Lisesi İstiyor


Yapılan paylaşımlarda Fen Lisesi ve Nitelikli Anadolu Lisesi için platform oluşturma çalışması için bir araya gelme çalışması yapılıyor.

Sosyal Medyada Fen Lisesi ve Nitelikli Anadolu Lisesi için platfom oluşturmaya çalışan Kayhan Şafak, Hendek'in eski siyasetçilerinden Zafer Konuk'la birlikte Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal'ı Ak Parti İlçe binasında ziyaret etti. Ziyarette karşılıklı fikir alış verişi yapıldı.

Ziyarette yapılan sohbette Hendek'e Fen lisesi ve Nitelikli Anadolu Lisesi nasıl kazandırılır? Sorusuna cevap arandı. Başkan Baykal, Fen Lisesi ve Nitelikli Lise konusunda gereken çalışmaları yapacağını ve bu konuyla ilgili il teşkilatı ve milletvekilleriyle görüşeceğini söyledi.

Kayhan Şafak, Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal ziyareti ile ilgili kendi Facebook hesabından paylaşım yaptı. Kayhan Şafak Paylaşımında bir sohbet esnasında bir bilgiden bir düşünce, bir fikir, bir hikaye oluştu.

Demirel'in de dediği gibi bunu olumlu anlamda halkın diline düşürmeye çalıştık. Güzel bir hikaye oluştu. Ancak gelecek kuşaklara iletilmesi için yazılması gerekiyordu.

Bu anlamda bu güzel hikayenin yazılabilmesi, gerçeğe dönüşebilmesi için Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal'ı ziyaret ettik. Değerli Başkanımız çocuklarımızın hayallerine kavuşabilmelerini sağlamak için derhal bir planlama yapacağını ve tüm gücüyle bu konuda çalışacağını içtenlikle bize iletti. Bu vesileyle Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal'a ve Yönetim Kurulu Üyesi Resul Özne'ye teşekkür ederiz diye yazdı.


Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2019, 10:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184